Laga ett italienskt julbord!

BuonAppetito.se
Stockholm
4 timmar
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Låt dig inspireras av italienska delikatesser till jul!

Undrar du vilken julaktivitet du ska göra med ditt team på jobbet? Vi har den perfekta Julaktiviteten för dig: Laga en italiensk Cena di Natale med oss!

Du lär dig laga en komplett italiensk julmiddag tillsammans med vår glada och entusiastiska marinspiratör och kursledare från BuonAppetito.se.

En kurs där du lär dig hemligheterna bakom det italienska köket med fokus på härliga och juliga recept som är lätta att laga.

Julmaten innehåller spännande förrätter och primi piatti med kött eller fisk, som fyllda tortellini och cannelloni, fisk-lasagne, gnocchetti med laxkräm och spaghetti med hjärtmusslor.

Men det slutar inte där. Efter primo kommer en secondo piatto, alltid med någon grönsak till: linser med scampi, oxkött med Barolo-vin, inbakad kyckling eller vitkålspaj och fläskkorv.

Och som avslutning kommer desserten som är olika för varje region i Italien – från panettone till torta med kaffe- och hasselnötskräm, från pandoro till pandolce med russin… det tar aldrig slut! 

När maten är klar slår vi oss ner och njuter av maten tillsammans och dricker ett glas vin. Då brukar det finnas massor att prata om, och för dem som är nyfikna berättar vi gärna om italiensk kultur, resmål, historia och vardag.

Vi håller till i ljusa och moderna lokaler vid vattnet på Södermalm, Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm, eller så kommer vi till er med italiensk matglädje!

Våra matlagningsevent ordnar vi för grupper från åtta till 50 personer, och vi skräddarsyr också event så att det passar er.

Kontakta oss gärna och berätta om era önskemål.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Laga ett italienskt julbord!. Det är gratis och inte bindande!

BuonAppetito.se

Italiensk matlagning:

Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag! Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien...


Läs mer och visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Kontaktuppgifter till BuonAppetito.se

BuonAppetito.se

Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.buonappetito.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Laga ett italienskt julbord!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Laga ett italienskt julbord!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information