ONLINE: Pizza och focaccia som i Italien

BuonAppetito.se, Distans
Längd
1,5 timmar
Längd
1,5 timmar
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Italiensk matlagningskurs

ONLINE: Pizza och focaccia som i Italien

Här får du chansen att göra den bästa italienska pizzan och focaccian, precis som i Italien, fast hemma i ditt eget kök. Mjöl och vatten är allt som behövs, och sedan din fantasi för toppningen. Och några italienska trick förstås…

På vår kurs får du lära dig alla viktiga små detaljer som leder fram till den klassiska italienska måltiden – vi går igenom alla moment och kommer att dela med oss av alla tips och hemligheter bakom den perfekta pizzadegen, hur ska den kavlas, och vilken toppning och vilka såser som passar bäst. 

1,5 intensiva, lärorika och roliga timmar (15 min intro – 1 timme matlagning – 15 min avslutning).

Under kursen kommer vi att varva moment där vi alla är tillsammans, med mikrofonerna avstängda, och moment där vi är uppdelade i grupper med cirka 12 deltagare som kan interagera med varandra i ett mer intimt format. För att bygga samhörighet i gruppen kommer vi också att ha interaktiva inslag där varje grupp får samarbeta för att lösa problem och svara på frågor. 

§

I aktiviteten ingår:

  • Italiensk matlagningsaktivitet Online med livesändning
  • Tips på Aperitivo-tilltugg som man kan köpa och komponera själv när man börjar förbereda i köket inför mötet. Vill du beställa en Aperitivo-box? Kontakta oss. 
  • Recept på allt vi lagar och kursmaterial
  • Instruktioner och inköpslista – en detaljerad inköpslista med tips på produkter som finns i vanliga butiker. Vill ni lägga till en "matkasse till dörren” med alla ingredienser? Kontakta oss.
  • En lista på kökstillbehör som behövs.
  • Vår medverkan i grupper på Teams … för att hjälpa till med inköp, tipsa, stötta och skapa samhörighet och italiensk atmosfär.
  • Interaktiva inslag, som quiz och frågor där varje grupp får samarbeta för att bygga samhörighet i gruppen.
  • Testkörning och teknisk genomgång i förväg om det önskas.
  • Vinrekommendationer som passar till menyn.
  • 10 % rabatt när du bokar en kurs 2021.

Alla kurser kräver lite förberedelser enligt våra instruktioner som vi mejlar till er vid bokningen, men det krävs inga förkunskaper.

Menyn är anpassad för olika allergier/matpreferenser, men meddela gärna i förväg.

Vi har olika online-aktiviteter som ni kan välja mellan. Oavsett vad ni väljer kommer ni att laga en fantastisk italiensk middag tillsammans digitalt ”hemma hos mig” och ”hemma hos er” samtidig.  Skåla, skratta, äta och må bra och till slut börjar du prata som en italienare, det vill säga med händerna 😂

Nyfiken? Börja med en intresseanmälan!

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om ONLINE: Pizza och focaccia som i Italien. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BuonAppetito.se
Gjörwellsgatan 45
112 60 Stockholm

Italiensk matlagning:

Att laga mat är en kärlekshandling – man lagar mat till sig själv och till nära och kära varje dag! Mina recept har en konstant koppling till min familjs tradition, och eftersom min familj kommer från olika delar av Italien...

Läs mer och visa alla aktiviteter med BuonAppetito.se

Highlights