City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris

Xnote, i Malmö (+10 orter)
Längd
1,5 timmar
Pris
149 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Efter överenskommelse. se detaljer
Längd
1,5 timmar
Pris
149 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Efter överenskommelse. se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Frågesport Stadsaktivitet

Uppdrag - En modern utomhusaktivitet - City Quiz Hunt

En trevlig kombination av stadsvandring, frågesport och navigering som ni genomför själva vilket minskar er kostnad. Följ med på en rolig skattjakt med uppdrag som sätter samarbetsförmågan på prov! City Quiz Hunt är en spännande aktivitet som genomförs i lag där deltagarna ska tolka kartan och hitta till rätt platser (på liknande sätt som i Pokémon GO) där olika frågor och uppdrag väntar.

Kontakta oss för ett gratis test med tre frågor i närheten av valfri adress (en rolig lunch- eller kvällsaktivitet!).

Fri avbokning ända fram till aktivitetens start. Ta hänsyn till väder och aktuell covid-19 status. Aktiviteten är annars lämplig för social distansering eftersom den utförs utomhus och deltagarna är uppdelade i små grupper.

Går utmärkt att göra hela vinterhalvåret! Gäller bara att vara rätt klädd och hålla mobilen varm.

Ni genomför aktiviteten själva med egna mobiler utan personal från oss på plats vilket gör att vi kan ge ett väldigt bra pris.

City Quiz Hunt är en komplett aktivitet som kombinerar promenad, navigering och tävling. Perfekt för den som vill hitta på något kul och utvecklande som passar alla. En trivsam och social aktivitet!

Företag och organisationer som Försäkringskassan (180 pers), Arbetsförmedlingen (130 pers), IKEA, SJ, Alfa Laval, Tetra Pak, ett antal kommuner och många andra har genomfört lyckade City Quiz Hunt aktiviteter med oss.

Läs gärna våra recensioner!

Enkelt upplägg
Vi har färdiga rundor i centrum som består av blandade frågor och uppgifter med staden som tema. Inför aktiviteten anpassar vi gränssnittet med ert företagsnamn och er logotyp.

Ni delar in er i mindre grupper om 3 till 8 personer. En deltagare i varje grupp går in på en unik webb-länk i sin mobil (ingen app eller login krävs, fungerar på iPhone, Android m.fl.).

Grupperna tolkar en karta i mobilen och har sedan som uppdrag att hitta till olika platser. Väl där får de intressant information samt en klurig fråga/uppgift, gruppen måste samarbeta och hjälpas åt. Alla grupper startar samtidigt men går till platserna i olika ordning. Under rundans gång korsas deras vägar med glada rop och psykningar till följd. Sista frågan tar gruppen tillbaka till startplatsen och svaren skickas in.

Efter aktiviteten redovisar ni resultatet för deltagarna med hjälp av en interaktiv resultatsida i mobilen eller på datorn. Visa resultatsidan t.ex. under en middag med hjälp av projektor eller gå igenom den muntligt. En uppgift i taget redovisas. Alla hör/ser frågan, gruppernas svar och hur placeringsordningen ändras efterhand. Engagerande och roligt med skratt, diskussion och gliringar! Vilken grupp har fått flest rätt?

I korthet

  • Vi erbjuder en komplett aktivitet i centrum av stan
  • Ni genomför aktiviteten med egna mobiler


City Quiz Hunt finns för närvarande i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Lund, Umeå och Skövde. Engelsk version finns i Stockholm, Malmö, Lund och Linköping.

Vid regn eller storm genomför ni som nödlösning en virtuell variant inomhus där ni befinner er.

Vid kris går det ofta att lösa även med kort varsel om ni bokar senast dagen innan.

Kontakta oss för ett gratis test samt för ytterligare information!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Efter överenskommelse.

  • Aktivitet
  • Stockholm

Målgrupp

För företag, konferenser och grupper om 6 till över 300 personer. Aktiviteten och uppdraget är lämplig vid gruppmöten, på kickoffen eller som bensträckare mellan konferenspass.

Kostnader

Pris exkl. moms: 149 kr/person, minimipris 1490 kr.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 54 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mona
16 jun 2023
Trevligt

Trevlig aktivitet att ha på jobbet. Alla kan vara med. Kommer rekommendera detta till andra.

5/5
Bengt Samuelsson, Ekonomikum
09 jun 2023
Uppskattat av alla

Kul aktivitet för vår arbetsplats, alla uppskattade konceptet med att jobba i team, umgås och svara på kluriga frågor. Bra och tydlig info från arrangören.

5/5
Maria på GAVA ViN
05 okt 2022
City Quiz Hunt i Norrköping

Gjorde denna aktivitet i Norrköping med 30 personer 4/10. Uppskattades otroligt mycket av alla, var en helt lagom aktivitet innan vi skulle ut och äta. Rekommenderas varmt, kul ...

Visa hela
Xnote

Xnote - Engagerande aktiviteter med mobil eller padda

Letar du efter en utomhusaktivitet som engagerar och aktiverar? Hos Xnote hittar du kompletta, prisvärda utomhusaktiviteter som är baserade på modern mobilteknologi.  Aktiviteterna kan genomföras på många platser i Sverige och kommer alltid med prova-först garanti. Xnote erbjuder både färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Xnote

Highlights