
Beskrivning
Åk på en lärorik matresa med Culinarium!
En kurs som ger dig en djup förståelse för italiensk matlagning. Vi arbetar tillsammans i köket i tre pass på tre olika dagar. Vi har en grönsaks- och pasta dag, en kött dag och en dag med fisk och skaldjur. Kursen är full av dofter, smaker och färger, precis som naturen runt omkring oss. Vi använder alltid färska råvaror av högsta kvalitet.
Målgrupp
Alla som intresserar sig för italiensk matlagning, från nybörjare till köksproffs.
Kursinnehåll
- 3st 3-timmars matlagningspass á fem rätter – grönsaker, kött och fisk o skaldjur
- Provsmakning av olika olivoljor och viner
- kompetenskurs olivolja
- kompetenskurs toskanska viner
- Hands on approach i köket
- Utflykt till saluhallen i Livorno
- Utflykt till Pisa
- Utflykt till San Gimignano
- 4 övernattningar i dubbelrum på Casa Delizia
- Frukost buffet varje dag
- lätt middag dag 1
- lätt lunch dag 5
- transfer till och från flygplatsen i Pisa
- trasfer vid utflykter
Upplägg
Tisdag - Lördag
Kursledare
Mikael bor sedan 8 år i Toskana och har tränat mer än 1250 personer i italiensk matlagning.
Intyg
Certifikat på italienska och engelskaskickas efter kursen
Intresseanmälan
Culinarium

Lär dig laga autentisk italiensk mat med Culinarium!
Culinarium erbjuder sedan 2014, intensiva, flerdagars matlagningskurser där du lär dig att laga genuin italiensk mat, så som man tillagar den här i Toscana. Vi besöker vingårdar, ysterier, slaktare och marknader men fokus är helt klart på arbetet i köket...
Kontaktuppgifter till Culinarium
Culinarium
För att få mer information om 5-dagars intensivkurs italiensk matlagning, fyll i följande uppgifter:
Hitta en aktivitet som passar er
Gör en intresseanmälan
Arrangören kontaktar er med mer information