EscapeBox - Orginalet i Sverige

Escape Box Sverige, Rikstäckande
Längd
1,5 timmar
Pris
450 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Tillgängligt varje dag i hela landet. se detaljer
Längd
1,5 timmar
Pris
450 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Tillgängligt varje dag i hela landet. se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Video

Beskrivning

Escape Box

Escape Box - ett adrenalinfyllt lagspel

Ni bokar in oss med dag, tid och antal. Antingen i egna lokaler, konferensanläggning eller restaurang. Viktigt att ni sitter enskilt så andra gäster inte störs. Det behövs ett bord till varje lag med mellanrum emellan.

Vi kommer cirka 30 minuter innan och riggar upp allt. Vi delar in er i lag om 3-6 personer och ni får sätta er vid ert bord med er Escape Box. Allt startar med en riktigt häftig video där all information framförs av Agent Cooper från Perfect Intelligence och när nedräkningsklocka på väggen och spännande bakgrundsmusik sätts igång. Nu börjar kampen mot de andra lagen samt mot tiden.

Ni har nu 60 minuter på er att lösa uppdraget. Ni börjar med en mapp med uppgifter och när dessa är lösta kan ni öppna boxens två kombinationslås för att få access till nästa uppgift inuti boxen.

I Escape Boxen finns det ytterligare fyra utmaningar som består av 1-3 olika uppgifter. Boxen är full av gåtor, pussel, lås, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter.

Ni kommer bara åt en utmaning i taget och ni väljer inom laget att göra allt tillsammans eller dela upp uppgifterna. Alla uppgifter är utformade så att alla ska kunna klara av att lösa dem och kör man fast finns vi nära till hjälp.

Våra instruktörer minglar runt bland lagen och ger små tips här och där. När 60 minuter har gått får man välja att fortsätta tills alla klarat allt eller så gör vi en snabbgenomgång av slutet. Efter detta korar vi vinnarlaget och delar ut pris. Total tid ca 1,5 timmar.

Målgrupp

För företag som ska ha kickoff, konferens, afterwork eller dylikt.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om EscapeBox - Orginalet i Sverige. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.