Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Teambuilding 2.0 - Escape Stories Stockholm

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Natalie L
(5)
Kan verkligen starkt rekommendera detta både till kompisgänget som vill testa sina hjärnkunskaper, men även också till arbetskollegorna som vill ut på en rolig aktivitet som på ett roligt men också bra sätt sätter samarbetsförmågan på test. Var här med vår avdelning på jobbet och alla uppskattade aktiviteten samtidigt som jag fick chans att stä...
Visa hela
Linnea P
(5)
Kört alla 3 rum på denna escaperoom anläggning och alltid vart supernöjd! Lokalerna är jättefina, alla pussel är kluriga och deras ledtrådssystem gör att man inte känner att man är inne i ett spel, som jag känner att jag inte gjort i andra anläggningar. Skulle lätt besöka igen ifall dom någon gång byter ut sina spel! 11/10 stjärnor!
Carola B
(5)
En kul utmaning! Dedikerad personal. Vi var fem som samarbetade och det funkade bra. Klurigare än väntat så alla behövdes.
Zandra Ö
(5)
Jag och mina medarbetare spelade The Cover Up och klarade uppdraget med 2 minuters marginal. Puh! Så roligt, så klurigt! Rekommenderas varmt. Proffesionellt bemötande från personalen. Alla rätt!!
Helén W
(5)
Var inte lätt, genialiska klurigheter! Perfekt teambuildning vilket vi var på som frivillig resursgrup för vår kommun, FRG Sollentuna. Lära sig att samarbeta och jobba metodiskt. Stort tack!
Jeanette Lundin
(5)
Vi bokade detta som teambuilding-aktvitet för jobbet, och det var mycket lyckat. Vi var 18 personer som delades upp i 3 lag, varje lag i sitt egna temasatta rum. Man hade sedan en timme på sig att ta sig ut ur rummen, vilket alla lag lyckades med -även om det var på håret för två! Alla som deltog var mycket positiva efteråt.
Jonas Andreasson
(5)
Första gången vi spelade Escape Rooms, det var verkligen en hit! Alla var engagerade och taggade på att klara av uppdragen. Vi kommer tillbaka!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information