Visa aktivitet.se som: Mobil
 Essense of Lapland

Kombinera din vandring ute i naturen med att plocka och ta tillvara på goda smaker av vilda örter och bär! Matkreatör och örtexpert Eva Gunnare har i över 10 års tid förmedlat glädjen av att lära sig mer om ätbara vilda växter med goda och spännande smaksättningar i köket och till husapoteket.

Boendes i Jokkmokk sedan över 30 år och med en utbildning om traditionell samisk mat har Eva en lite annorlunda utgångspunkt. Eva har ett liv väldigt nära naturen och har dessutom fått med sig en djup och gedigen kunskap från den samiska kulturen. De allra flesta örter och bär som hon lär ut finns dock i hela Sverige.

Eva är en sann inspiratör och har hörts och synts i otaliga medier, från Tedx-Talks, Le Figaro och National Geographic till radioprogrammen Meny och Naturmorgon. Genom hennes företag Essense of Lapland anordnar Eva örtkurser, smakföreställningar och guidade smakturer året om och runtom i Sverige, främst i Norrbotten och kring hennes paradis Jokkmokk. Nu finns hennes kurser, föreställningar och smaklådor tillgängliga online!

Visa alla aktiviteter med Essense of Lapland

Aktiviteter

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Essense of Lapland och veta mer om deras aktiviteter.


Det finns inga recensioner för Essense of Lapland

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Essense of Lapland och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information