Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av EttEvent

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Anette Jacobson Einerman, NCC
(5)
En toppen aktivitet med annorlunda, kluriga och roliga övningar som passade alla. Allt väldigt genomtänkt och ett extra plus till arrangören att de hade tagit med sig vatten till alla deltagare.
Emma Persson, SBTF
(5)
Vi körde kontorsolympipaden. Otroligt roliga deltatävlingar och med ett gäng som min arbetsplats där alla gärna vinner en rafflande final :). Rekommenderar kontorsolympiaden men är säker på att övriga aktiviteter är minst lika bra.
Patrik Söderhielm, Försäkringskassan
(5)
En rolig och utmanade aktivitet, med ett riktigt bra upplägg. Man märker rätt snart hur svårt det kan vara att kommunicera med varandra. Och hur kul det är att försöka att hitta på egna koder. Rekommenderas varmt!
Daniel Tibbing
(5)
Ett mycket roligt event där taktik och förberedelser har stor betydelse. Perfekt helkväll för att lära känna nya människor, enda utmaningen är att du inte vet vilka du kan lita på, inte ens dom du känner sedan tidigare.. Rekommenderas varmt! 5/5
Andreas Moregård Haubenwaller
(5)
Vi spelade midnattsspelen en mörk kväll i slutet på september, det var väldigt stämningsfullt med skenet från facklorna. Kluriga och utmanande grenar som kräver lagarbete. Rekommenderas starkt!
Viktor Edström
(5)
Vi körde en customiserad variant av Kodknäckarna på en svensexa och hade galet roligt. EttEvent var oerhört tillmötesgående och bidrog till att göra vår Svensexa till en fantastisk dag.
Sara Ekvall
(5)
Superkul skattjakt!! Kan verkligen rekommenderas!
Anders Steinrud
(5)
kodknäckarna, 5/5. Kommunikation och realtids-RISK i en klurig blandning.
Peter Eriksson
(5)
Kodknäckarna riktigt roligt och klurigt. Kul med en som styr själva spelet och håller reda på reglerna :) 5/5
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information