Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Resenärerna (Digitalt "resequiz")

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 15 recensioner.

Robert Reiskog
Efter 2 dagars digital säljmöte, behövde vi lite break, och teambuilding. Vi hade bokat Resenärerna, då några av oss gillar ett specifikt tv program på SVT. Ett troligt fint upplagt av EttEvent, med bra frågor (lätta och svåra). Kul att få klura och tänka, och även få tänka "outside the box" sånt här blir det mer av ;)
Emma, Dynabyte Ab
Jätterolig teamaktivitet för alla som älskar att resa och På Spåret. Vi körde detta i hela bolaget som en del utav sommaraktivitet under pandemin när vi inte kunde träffas. Vi alla längtar efter att få ut i världen och resa igen och denna aktivitet lättade lite på abstinensen. Julius på EttEvent var väldigt proffsig och höll ihop aktiviteten på ...
Visa hela
Isabel Andreasson, Newsec
Vi var ett gäng på ca 25 personer som körde "Resenärerna". Superkul tävling på lagom nivå där alla kunde hänga med. Bra ordnat av Julius på EttEvent som styrde upp allt på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera!
Erik Thuresson
Jättekul och välordnat!
Gunilla Creutzer SBAB
Klurigt och kul, svårt. Upplägget var bra och varierande. Mycket underhållande tyckte vi. Ledaren lotsade oss genom tävlingen tydligt och lugnt.
Kristina Ros, Teknikföretagens Branschgrupper AG
Roligt och svårt i ett enda huller om buller med ett mycket roligt upplägg och bra variation i frågor. Resenärerna engagerar främst de som älskar att resa och för övrigt de som är tävlingsmänniskor. För mig som tillhör de båda kategorierna blir det full pott i omdöme.
Jenny Grundén
Aktiviteten "På spåret" blev mycket uppskattad av alla oss som deltog. Det var en lagom klurig aktivitet som engagerade och gav alla möjlighet att bidra. Tävlingen lämpade sig mycket väl för det digitala formatet. En stor eloge till "programledaren" för hans proffsighet och tålamod med mina stundvis något ostyriga kollegor.
Eva Lindmark
Det var en jättekul och spännande tävling som var väldigt seriöst uppbyggt!
Marcus Lindgren - Antrop AB
En rolig och klurig aktivitet som uppskattades av personalen!
Idpeko AB
Catharina Karlsson, SBAB
Jättekul och välordnad tävling! Lagom klurigt och svårt och funkade dessutom väldigt bra att genomföra trots att alla var på distans.
Malin N. Olofsson, Getswish AB
En klurig, genomarbetad och rolig aktivitet som uppskattades av alla medverkande.
Annika Rohman
Arrangören var mycket lätt att samarbeta med då vi fick snabba svar och hjälp med allt vi bad om. Själva aktiviteten var välarbetad och det var skönt att bara luta sig tillbaka och hänga med. Men det var svåra frågor!
Erik
Perfekt sätt att umgås på distans. Kreativt och precis lagom utmanande!
Åsa Lundgren, Svensk Fastighetsförmedling
Riktigt klurig och rolig aktivitet! Funkade perfekt för oss som var flera sällskap på olika adresser som tävlade mot varandra. Helnöjda!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information