Visa aktivitet.se som: Mobil

Skattjakten - Fartfyllt skattletande med fotbojor

EttEvent
Uppsala
2 timmar
Kontakta oss
Skattjakten, uppdrag och rollspel

Beskrivning

Skattjakten

Fastlåsta i en fängelsehåla verkar allt utom räddning, ni har testat alla tänkbara sätt att komma loss. Plötsligt erbjuder fångvaktaren er en väg ut, han släpper ut er i ett område som ryktas vara fullt med gömda skatter. Han säger att den grupp som lyckas hitta flest guldmynt får gå fria. Ni sitter fortfarande fast i fotbojorna, men det kanske ni kan lösa..

Skattjakten utspelar sig i Uppsalas centrala delar och är en spännande jakt efter åtråvärda mynt. Ni delas in i lag och till en början sitter ni ihop med varandra, så först måste ni ta er loss från era fotfängsel. Sen gäller det att försöka hitta så många skatter som möjligt. Skatterna är utspridda i centrala delarna av staden och kräver olika tillvägagångssätt för att hittas. Vissa har bildledtrådar, andra är siffergåtor och ibland kan en och annan skattkarta hittas som behöver följas. Vem vet, kanske råkar du hitta en skatt av ren slump med hjälp av ditt bästa skattletar-öga?

Skattjakten

Praktisk information

Då Skattjakten utspelar sig utomhus är det kläder efter väder som gäller. Bra skor är att rekommendera eftersom det blir en del promenerande. Vill ni inte vara fastlåsta går det bra att hoppa över det momentet och börja leta skatter direkt, säg då till i förväg. Skulle ni vilja utföra eventet på en annan plats än centrala Uppsala går det eventuellt att ordna, hör då av er i så fall.

Målgrupp

Passar för 6-50 personer utomhus som vill ha en annorlunda skattjakt. Våra instruktörer går in i rollen som giriga fångvaktare och det hela blir således lite av ett skådespel under tiden ni letar skatter och försöker muta fångvaktarna.

Kostnader

345kr / person vid minst 16 personer, annars 395 kr / person.

Priser exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Skattjakten - Fartfyllt skattletande med fotbojor. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Sara Ekvall
(5)
Superkul skattjakt!! Kan verkligen rekommenderas!

EttEvent

EttEvent

Välkommen till EttEvent – aktiviteter för företag och privatpersoner

EttEvent Uppsala AB utvecklar och arrangerar aktiviteter för företag och privatpersoner med fokus på teambuilding, äventyr och intellektuell problemlösning. EttEvents aktiviteter skiljer sig från de traditionella femkamper och samarbetsövningar som ofta erbjuds. Alla aktiviteter är skapade från grunden av oss,...


Läs mer och visa alla aktiviteter med EttEvent

Kontaktuppgifter till EttEvent

EttEvent

Muningatan 13
75308 Uppsala

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om Skattjakten - Fartfyllt skattletande med fotbojor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information