Skattjakten - Fartfyllt skattletande med fotbojor

EttEvent, i Uppsala (+1 orter)
Längd
2 timmar
Pris
345 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Längd
2 timmar
Pris
345 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Skattjakten, uppdrag och rollspel

Skattjakten

Fastlåsta i en fängelsehåla verkar allt utom räddning, ni har testat alla tänkbara sätt att komma loss. Plötsligt erbjuder fångvaktaren er en väg ut, han släpper ut er i ett område som ryktas vara fullt med gömda skatter. Han säger att den grupp som lyckas hitta flest guldmynt får gå fria. Ni sitter fortfarande fast i fotbojorna, men det kanske ni kan lösa..

Skattjakten utspelar sig i Uppsalas centrala delar och är en spännande jakt efter åtråvärda mynt. Ni delas in i lag och till en början sitter ni ihop med varandra, så först måste ni ta er loss från era fotfängsel. Sen gäller det att försöka hitta så många skatter som möjligt. Skatterna är utspridda i centrala delarna av staden och kräver olika tillvägagångssätt för att hittas. Vissa har bildledtrådar, andra är siffergåtor och ibland kan en och annan skattkarta hittas som behöver följas. Vem vet, kanske råkar du hitta en skatt av ren slump med hjälp av ditt bästa skattletar-öga?

Skattjakten

Praktisk information

Då Skattjakten utspelar sig utomhus är det kläder efter väder som gäller. Bra skor är att rekommendera eftersom det blir en del promenerande. Vill ni inte vara fastlåsta går det bra att hoppa över det momentet och börja leta skatter direkt, säg då till i förväg. Skulle ni vilja utföra eventet på en annan plats än centrala Uppsala går det eventuellt att ordna, hör då av er i så fall.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Enköping
  • Svenska

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Uppsala

Målgrupp

Passar för 6-50 personer utomhus som vill ha en annorlunda skattjakt. Våra instruktörer går in i rollen som giriga fångvaktare och det hela blir således lite av ett skådespel under tiden ni letar skatter och försöker muta fångvaktarna.

Kostnader

345kr / person.

Startavgift tillkommer beroende på ort.

Priser exkl. moms.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Skattjakten - Fartfyllt skattletande med fotbojor. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Anna O
09 okt 2023
En aktivitet med glada skratt och spänning!

En väldigt rolig och annorlunda aktivitet som passade oss som handen i handsken. Vi var en stor grupp med blandade åldrar och då passade skattjakten oss perfekt. Lika roligt för...

Visa hela
5/5
Kristian Hodén
15 maj 2023
Roligt teambuildingkoncept + Mycket hjälpsam arrangör

Vi hade en mycket givande team builing aktivitet där vi i lag fick hjälpas åt att lösa problem på ett roligt och spännande sätt. Stort plus att arrangören med mycket kort varsel...

Visa hela
5/5
Sara Ekvall
01 jun 2019

Superkul skattjakt!! Kan verkligen rekommenderas!

EttEvent
Uppsala

Välkommen till EttEvent – aktiviteter för företag och privatpersoner

EttEvents aktiviteter skiljer sig från de traditionella femkamper och samarbetsövningar som ofta erbjuds. Alla aktiviteter är skapade från grunden av oss, vi tror på att varje upplevelse ska vara unik. Våra aktiviteter passar bra på konferenser och kickoffer men även...

Läs mer och visa alla aktiviteter med EttEvent

Highlights