Visa aktivitet.se som: Mobil

Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus

EttEvent
Sammanfattning
Enköping, Gävle, Stockholm, Uppsala, Västerås, Östhammar
1,5 timmar
Kommande starter
Enköping
Kontakta oss  
Gävle
Kontakta oss  
Stockholm
Kontakta oss  
Strålningsmysteriet

Beskrivning

Strålningsmysteriet - Escape room utomhus

Närliggande länders strålskyddsmyndigheter har upptäckt en markant ökning i radioaktiv strålning på en plats nära er. Ni har fått i uppdrag att undersöka platsen, lokalisera strålningskällan samt bedöma och kartlägga utbredningen och faran för allmänheten. Till er hjälp har ni varsin dosimeter som mäter radioaktiviteten samt några forskningsrapporter.

I det här sprakade eventet gäller det att tillsammans göra upp en plan för hur ni ska ta er an uppgiften. Ni är dels begränsade av tid, men även av strålningsexponeringen. Vissa nyckelområden kommer ni bara kunna vistas i korta perioder och ni behöver då ha en bra plan. Det kommer finnas olika uppgifter att genomföra som passar olika personligheter och färdigheter så se till att välja rätt person för rätt uppgift.

Ni som har kört escape room kommer känna igen vissa likheter, man kan säga att Strålningmysteriet är en utomhusvariant av escape room där man inte är inlåst/fastlåst.

Praktisk information

Det kommer inte vara någon riktig radioaktivitet någon utsätts för. Dosimetrarna använder sig av WiFi-teknik för att simulera radioaktiviteten och spraket i högtalaren.

Ni kan antingen samarbeta tillsammans för att lösa mysteriet, eller så delar ni upp er i två lag och tävlar mot varandra att lösa det på bästa sätt.

Eventet kan utföras på de flesta platser utomhus, men det går även bra att köra inomhus. En yta på minst 200kvm behövs inomhus för att det ska gå att köra.

Vi åker ut till ert kontor, konferensanläggning eller valfri plats inom 10 mil från Uppsala.

Målgrupp

En variant av ett mobilt escape room för 6-20 personer. Här gäller det att planera hur man ska gå till väga innan man försöker lösa problemen. Bra för mindre grupper.

Kostnader

345kr / person vid minst 16 personer, annars 395 kr / person.

Priser exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus. Det är gratis och inte bindande!

EttEvent

EttEvent

Välkommen till EttEvent – aktiviteter för företag och privatpersoner

EttEvent Uppsala AB utvecklar och arrangerar aktiviteter för företag och privatpersoner med fokus på teambuilding, äventyr och intellektuell problemlösning. EttEvents aktiviteter skiljer sig från de traditionella femkamper och samarbetsövningar som ofta erbjuds. Alla aktiviteter är skapade från grunden av oss,...


Läs mer och visa alla aktiviteter med EttEvent

Kontaktuppgifter till EttEvent

EttEvent

Muningatan 13
75308 Uppsala

 Visa telefonnummer


Intresseanmälan

För att få mer information om Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter