Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus

EttEvent, i Uppsala (+5 orter)
Längd
1,5 timmar
Pris
345 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+6 starter)
Längd
1,5 timmar
Pris
345 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+6 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Strålningsmysteriet

Strålningsmysteriet - Escape room utomhus

Det här är ett sprakande äventyr utomhus för upp till 20 personer. Ni som har kört escape room kommer känna igen vissa likheter, man kan säga att Strålningmysteriet är en utomhusvariant av escape room där man inte är inlåst/fastlåst. Istället är det strålningen som begränsar er.

Rekvisita

Bakgrund

Närliggande länders strålskyddsmyndigheter har upptäckt en markant ökning i radioaktiv strålning på en plats nära er. Ni har fått i uppdrag att undersöka platsen, lokalisera strålningskällan samt bedöma och kartlägga utbredningen och faran för allmänheten. Till er hjälp har ni varsin dosimeter som mäter radioaktiviteten samt några forskningsrapporter.

I den här sprakade aktiviteten gäller det att tillsammans göra upp en plan för hur ni ska ta er an uppgiften. Ni är dels begränsade av tid, men även av strålningsexponeringen. Vissa nyckelområden kommer ni bara kunna vistas i korta perioder och ni behöver då ha en bra plan. Det kommer finnas olika uppgifter att genomföra som passar olika personligheter och färdigheter så se till att välja rätt person för rätt uppgift.

Praktisk information

Det kommer inte vara någon riktig radioaktivitet någon utsätts för. Dosimetrarna använder sig av WiFi-teknik för att simulera radioaktiviteten och spraket i högtalaren.

Ni kan antingen samarbeta tillsammans för att lösa mysteriet, eller så delar ni upp er i två lag och tävlar mot varandra att lösa det på bästa sätt.

Eventet kan utföras på de flesta platser utomhus, men det går även bra att köra inomhus. En yta på minst 200kvm behövs inomhus för att det ska gå att köra.

Vi åker ut till ert kontor, konferensanläggning eller valfri plats inom 10 mil från Uppsala.

Kommande kursstarter

Välj mellan 6 starter

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Enköping

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Gävle

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Uppsala

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Västerås

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Östhammar

Målgrupp

En variant av ett mobilt escape room för 4-20 personer. Här gäller det att planera hur man ska gå till väga innan man försöker lösa problemen. Bra för mindre grupper. Om man går tillsammans två och två med en dosimeter kan man vara upp till 40 personer.

Kostnader

345kr / person.

Startavgift tillkommer beroende på ort.

Priser exkl. moms.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Strålningsmysteriet - Sprakande Escape room utomhus. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Nathalie
30 sep 2021
Kul gruppaktivitet!

Rolig och lagom svår aktivitet som uppskattades av hela arbetsgruppen. Bra skor rekomenderas, särskillt om man har en tävlingsinriktad grupp!

5/5
Ola R, Cytiva
30 okt 2020

Trevligt och välorganiserat. En perfekt utomhusaktivitet för teamet eller kompisarna. Klurig kamp mot klockan med en twist.

5/5
Pierre Geerhold
03 okt 2020

SÅ grymt roligt och två fantastiskt trevliga killar som kom till oss i Gävle och förgyllde vår firmafest med Kodknäckarna och strålningsmysteriet.... Jag hoppas jag får chans at...

Visa hela
EttEvent
Uppsala

Välkommen till EttEvent – aktiviteter för företag och privatpersoner

EttEvents aktiviteter skiljer sig från de traditionella femkamper och samarbetsövningar som ofta erbjuds. Alla aktiviteter är skapade från grunden av oss, vi tror på att varje upplevelse ska vara unik. Våra aktiviteter passar bra på konferenser och kickoffer men även...

Läs mer och visa alla aktiviteter med EttEvent

Highlights