Archery Battle - Möt varandra på fältet med pilbågar

Eventligan
Göteborg
2 timmar
380 SEK inkl. moms
Kan bokas året runt

Beskrivning

Testa på fartfyllda Archery Battle

Upplev den ultimata adrenalinupplevelsen Archery Battle! Den har tagit USA med storm och har nu även kommit till Sverige. Upplev hur det är att vara Legolas eller Katniss när du prickar dina motståndare med pilbåge.

Vad är Archery Battle? Vad är det här för något egentligen?
Nu är sporten äntligen här, men vad är Archery Battle(även kallad Archery Tag) för något? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en

välriktad pil rakt i bröstet på din kompis – Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuilding–aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?
All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask utöver en alldeles egen Arcery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Målet: Att slå ut motståndarens bas alternativt att slå ut alla medlemmar i motståndarlaget.

Dina hjälpmedel:

Skydd som du kan ducka undan bakom.

Lagkamrater som du kan lägga upp en vinnande taktik tillsammans med.

En pilbåge som är perfekt anpassad för ändamålet.

Yxa, kofot, järnrör med mera som du kan slå ut dina motståndare med när de precis avfyrat sina pilar. (Levande rollspelsvapen ifrån Calimacil, inte riktiga vapen förstås, vi vill ju att ni ska komma härifrån levande.)

Målgrupp

Företag, svensexa, möhippa, organisation, myndighet, förening, kickoff, födelsedagskalas,kompisgäng.

Kostnader

380 kr ink moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Archery Battle - Möt varandra på fältet med pilbågar. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

kastno

Nu i såna här härliga vårtider blir man ju sugen på att vara utomhus och hitta på roliga saker. Jag letar alltid efter tips på balla grejer man kan göra. Själv kan jag bjussa på några balla grejer jag har testat på senaste och som jag kan rekommendera. Eventligan.se har något som kallas för Archery battle. En ny fluga som tydligen kommer ifr...

Visa hela

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Archery Battle - Möt varandra på fältet med pilbågar, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information