Visa aktivitet.se som: Mobil

Bumperboll

Eventligan
Sammanfattning
Göteborg, Stockholm
2 timmar
380 SEK inkl. moms
Kommande starter
Göteborg
Kan bokas året runt  
380 SEK
Stockholm
Kan bokas året runt  
380 SEK

Beskrivning

Kör bumperballs med vännernaTesta på bumperballs tillsammans

Samla ihop vännerna eller kollegorna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Reglerna är precis som i vanlig fotboll men utförandet skiljer sig en hel del. Istället för att dra på sig matchtröjan innan avspark så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen. Ingen risk för hands med andra ord. En Bumperboll kan liknas med en stor badboll som tål både bumpar och studsar. Ofta brukar en snygg tackling ge minst lika mycket jubel som ett skott i krysset. Möjlighet finns att dela in sig i flera lag och spela turnering. Era instruktörer är domare och håller koll på både resultat och studsande spelare. Gör er redo för en spektakulär utmaning som är minst lika rolig för spelarna som åskådarna.

Fotboll på ett helt nytt sätt. Upplev en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Gummibollarna ger er skydd och gör er komiskt klumpiga ute på spelplanen.

Bumperball, Bubbleball, Bubbelfotboll är en helt unik sport som passar perfekt vid er svensexa, möhippa, avslutningar eller vid företagsaktiviteter. Bumperball är en aktivitet som på kort tid växt sig stort i Sverige.

Spelet
Matcherna spelas om lag med 3-4 personer.

En match pågår 3-5 minuter. När alla mött alla går vi mot finalspelen och till sist har vi en bubblande glad vinnare. En turnering tar ca 1,5 timmar.

Annan information
Ej lämplig för gravida eller personer med rygg- och nackrelaterade besvär. Matcherna spelas utomhus på gräs- eller konstgräsplan. Ta med vattenflaskor. Åskådare är välkomna att följa aktiviteten. Denna aktivitet är minst lika rolig för åskådare som för deltagare. Fotbollsskor utan skruvdobb får användas. Vanliga träningsskor fungerar utmärkt. Den kyligare delen av året kan vi ordna inomhushall för 1.000 kr. Alternativt så kan ni ordna egen inomhushall.

Målgrupp

Företag, svensexa, möhippa, organisation, myndighet, förening, kickoff, födelsedagskalas,kompisgäng.

Kostnader

380 kr per person.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Bumperboll. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Staffan
(5)
Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge! Men blir riktigt varm och svettig dock, och man får inte vara rädd för trånga utrymmen. Men pallar man det så är det bland det roligaste jag provat på!

Eventligan

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Bumperboll, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 32 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information