Da Vinci Koden - Spännande aktivitet med teaterinslag

Eventligan
Göteborg, Rikstäckande
2 timmar
418,70 SEK inkl. moms
Kan bokas året runt
Svenska, Engelska

Beskrivning

Da Vinci Koden


En aktivitet där ni ska följa ledtrådar och ta fram er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga graalen”. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

Leonardo Da Vinci var både konstnär, vetenskapsman och ingenjör och levde 500 år före sin tid. Han var otroligt rädd för att någon skulle stjäla han uppfinningar och gjorde det näst intill omöjligt att hitta eller lösa hans kodade problem.

Nu är det ER uppgift att lösa vart han gömt sin mest värdefulla ägodel. Den ”Heliga graalen”. Till er hjälp får varje lag en väska med allt som behövs för att lösa ledtrådarna, karta, ficklampa, walkie-talkies, digitalkamera och annat som kan komma till användning för att bli laget som först löser gåtan om den heliga graalen.

 

Aktiviteten genomförs inne i centrala Göteborg och våra duktiga eventledare är med genom hela aktiviteten och finns där för att hjälpa er.

Målgrupp

Företag, svensexa, möhippa, organisation, myndighet, förening, kompisgäng, födelsedagsgrupp.

Kostnader

380 kr per person.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Da Vinci Koden - Spännande aktivitet med teaterinslag. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Lisa Lindkvist

Kul att man skulle hitta både ett slutmål och lösa en kod. Kul att det var både teaterscener man skulle försöka hitta ledtrådar i och massa egna uppdrag vi skulle genomföra.

Casper

Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av detta, men det var verkligen kul! Det var massa roliga uppdrag, och skådespelare som fick det att kännas ännu mera “riktigt”. Kändes lite weird från början, men man vande sig snabbt och bara hängde på. Hela grejen är utomhus med, så ha bra skor och kläder för väder!

Ahmed

Kul och bra. Bra teater och bra frågor.

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se

Recensioner
Recensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Da Vinci Koden - Spännande aktivitet med teaterinslag, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information