Visa aktivitet.se som: Mobil

Escape Box

Eventligan
Sammanfattning
Göteborg, Stockholm, Sverige
1,5 timmar
365 SEK inkl. moms
Svenska
Kommande starter
Göteborg
Kan bokas året runt  
365 SEK
Stockholm
Kan bokas året runt  
365 SEK
Sverige
Kan bokas året runt  
365 SEK

Beskrivning

Escape Box

ESCAPE BOX 

Escape Box™ är ett lagspel där ni inom 60 minuters ska klara uppdraget. Lagen på fyra till sju personer ska lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att komma vidare i spionjakten. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder för att få fast spionen inom 60 minuter. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence. Genomförs inomhus.
Perfekt som afterwork, firmafest, kick-off, isbrytare eller middagsaktivitet.

Escape Box™ arrangeras där du är och kan genomföras på restaurang,
konferensanläggning eller hemma hos er. Ett helt nytt koncept som kan genomföras över hela Sverige.

Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över. Problemet med dem är att man bara kan vara max 6 personer och dela samma upplevelse. Escape Box är utvecklad för att kunna spelas i större grupper samtidigt och genomföras vart du vill. 

Escape Box™ är ett lagspel för grupper upp till 70 deltagare. Lagen på tre till sju personer får utdelat var sin agentväska och en dokumentmapp av vår Game Master. 
Efter introduktionen ska varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att öppna agentväskan och komma vidare i spionjakten. Målet med spelet är att följa spåren efter den efterlysta spionen. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder och fullfölja uppdraget att få fast honom/ henne inom 60 minuter. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence.

Escape Box™ kan användas i massa olika sammanhang. Ska ditt företag arrangera konferensaktivitet, afterwork, personalfest, kick-off, sommarfest, höstfest eller julfest passar det utmärkt. Ska du ordna en kul grej på svensexan, möhippan, födelsekalaset eller släktträffen? 
Vi hjälper dig gärna!

Aktiviteten genomförs i hela Sverige och våra Game Masters är med genom hela aktiviteten och leder det hela

Målgrupp

Företag, AW, afterwork, firmafest, personalfest, icebreaker, svensexa, möhippa, organisation, myndighet, förening, kickoff, födelsedagskalas,kompisgäng.

Video

Kostnader

365 kr per person

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Escape Box. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 10 recensioner.

Helena
(5)
Roligt och klurigt event! Det var bra uppstyrt med tillräckligt tydliga instruktioner från er ledare. Kul detalj med klockan på väggen och lite stressande musik i bakgrunden.
Malin/ Unilever
(5)
Först och främst vill jag tacka för en fantastiskt trevlig övning i går kväll. Det föll superlativ från ALLA. Vi hoppas självfallet att kvällen i morgon skall bli lika lyckad som den i igår.
Malin Carlsson
(5)
Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation än den vanliga "jobbsituationen". Att de kom till oss och satte ordning allt själva var ett stort plus i kanten, tog inte någon extra tid i anspråk från oss utöver själva aktiviteten. Rekommenderar detta varmt till ...
Visa hela

Eventligan

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Escape Box, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,9)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 32 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter