Visa aktivitet.se som: Mobil

Forest Fantasy Game

Eventligan
Göteborg
2 timmar
499 SEK inkl. moms
Kan bokas mellan april och september
Svenska

Beskrivning

Forest Fantasy Game

Kliv in i spelets värld och, istället för med spelkontrollen i hand, får du styra och leda din karaktär helt live i vår medeltida/fantasy värld. Ni har en mängd olika uppdrag och för att vinna spelet tillsammans med din grupp behöver du fatta kloka och ibland lite galna beslut.

Din karaktär spelas av en av våra skådespelare och kommer att vända sig till dig och din grupp för att välja hur den ska agera i olika situationer.

Denna upplevelse är inspirerad av vår samtids alla populära TV och dataspel och ger möjligheten för såväl gammal som ung att testa att spela på ett helt nytt sätt. Du behöver ingen förkunskap om några spel utan ni bestämmer hur er spelare ska agera.

Som spelare behöver du använda dig av list för att lista ut vilka av de andra spelarstyrda karaktärerna som är på din sida och som du kan lita på. Du behöver också välja i vilka situationer du vill att din karaktär ska slåss, vilka situationer du vill försöka prata dig ur, köpslå dig ur eller kanske flirta dig ur. Tycker du att din karaktär ska vara en barbar eller en smart förhandlare?

Till din hjälp har du en grupp på upp till fyra personer. Ni kan alltså spela 4 vänner tillsammans och styra samma karaktär, hjälpas åt att fatta beslut och försöka vinna spelet.

En alv

Målgrupp

Svensexa, möhippa, familjeaktivitet, ta med din date på en annorlunda upplevelse. Kompisaktivitet, far och son aktivitet

Kostnader

499 kr per person. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Forest Fantasy Game . Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Eliana
Hade superkul, det var verkligen värt pengarna!

Eventligan

Sveriges bästa aktiviteter, upplevelser och events

Eventligans motto är "Bäst när det gäller." Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. Vi är experter på events, aktiviteter och upplevelser och har vad som krävs för att tillgodose alla dina eventuella behov. Vi siktar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Eventligan

Kontaktuppgifter till Eventligan

Eventligan

Vävskedsgatan 4
41659 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.eventligan.se

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Forest Fantasy Game , fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information