Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Eventligan

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 39 recensioner.

Andreas Ljungdahl
Det var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Det räcker man plockar upp ett svärd i handen så är det som att något klickar till i hjärnan och överlevnadsinstinkten tar över. Kul att det blev en liten film efteråt också. Riktigt fin bonus!
Lisa Lindkvist
Kul att man skulle hitta både ett slutmål och lösa en kod. Kul att det var både teaterscener man skulle försöka hitta ledtrådar i och massa egna uppdrag vi skulle genomföra.
Dennis Hansson
Bra grenar. Lite av varje, något för alla! Det var precis lagom nivå för vårt gäng. Det blev tävlingsinriktat så det stod härliga till för så är det i vårat arbetslag. Kul utmaningar för oss!
Jonas Nilsson
En riktigt smart aktivitet som tog precis lagom mycket tid och var spännande, underhållande och lärorik hela vägen. Funkade väldigt bra som teambuilding!
Megan Reif, Volvo Cars
Bra på alla plan. Häftiga kläder, duktiga skådespelare, bra upplägg. Speciellt bra tycker jag var att alla var i samma lag så att vi verkligen kunde teambuilda och samarbeta för att nå våra spelmål.
Johan Högberg
En massa olika uppdrag att välja mellan. Filminspelningen hade vi väldigt roligt med. Det blev en mycket komiskt film som vi skrattade mycket åt både under inspelningen och efteråt!
Sara Granqvist
Riktigt bra upplägg! Spännande hela vägen. Mycket olika saker att göra. Rekommenderas starkt!
Staffan
Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge! Men blir riktigt varm och svettig dock, och man får inte vara rädd för trånga utrymmen. Men pallar man det så är det bland det roligaste jag provat på!
Claudia
Väldigt duktiga skådespelare, god mat. Bra priser I baren.
Helena
Roligt och klurigt event! Det var bra uppstyrt med tillräckligt tydliga instruktioner från er ledare. Kul detalj med klockan på väggen och lite stressande musik i bakgrunden.
Elisabeth
Vi ville prova något där vi både fick tävla mot varandra och lära sig någonting, och det fick vi absolut här! Snabbt, kul och informativt och aldrig tråkigt! Rekomenderar det verkligen, väldigt bra för att bygga lagkänsla!
Jennifer
Jag har aldrig testat något sånt här förut. Man fick sitta ner och äta en fantastisk trerätters middag, och samtidigt titta på en jätteduktiga skådespelare som spelade en teater där vi i publiken fick gissa vem som var den skyldige mellan varje akt. Vi blev indelade I lag bordsvis, så man fick lära känna lite nytt folk också. Har aldrig upplevt ...
Visa hela
Malin/ Unilever
Först och främst vill jag tacka för en fantastiskt trevlig övning i går kväll. Det föll superlativ från ALLA. Vi hoppas självfallet att kvällen i morgon skall bli lika lyckad som den i igår.
Rolf
Provade detta med några kompisar, det var tydligen helt nytt. Super kul grej, bra tävling!
Eliana
Hade superkul, det var verkligen värt pengarna!
Elena
Att få gå runt i Göteborg är alltid jättemysigt, och att få lära sig mer om denna vackra stad var intressant. Kul med lite tävlingsinslag också, men det var mest fint att bara få gå omkring och njuta av Göteborg.
Malin Carlsson
Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation än den vanliga "jobbsituationen". Att de kom till oss och satte ordning allt själva var ett stort plus i kanten, tog inte någon extra tid i anspråk från oss utöver själva aktiviteten. Rekommenderar detta varmt till ...
Visa hela
Jacqueline Hansson
Hej! Vi är ett Kooperativ som var på Stenungsbaden i Stenungssund. Vi hade beställt Escape Box. Vår ledare för kvällen var fantastisk och det är till honom som vi vill skicka ETT STORT TACK!!!! Alla i personalen och även vi som beställt detta är mycket nöjda och ville passa på att ge honom en hälsning från oss alla. Vi kommer att berätta om kväl...
Visa hela
Johannes - K-Rauta
Tack för en jättelyckad kväll i Lördags. Tony & Frida var jätteduktiga. Tiden gick lite för fort så vi hann inte klura ut allt innan tiden gick ut, men bra att vi kunde göra den klart några minuter till ...Ha Ha. Vi har enbart positivt att säga om denna grej, vår personal tyckte det var jättelyckat.
Anna-Bella
(5)
Så duktiga artister! Jättekul med tävlingen med men det var kul bara att höra så duktiga sångare! Toppklass underhållning!
Joshua
Had a really great time! We were an English-speaking group only, but they managed to deliver a satisfying and really fun evening for us! Our Swedish liason was the one doing the booking, and she really came through with this one! Mad props!
Hannah Magnusson
Jag måste säga att jag är imponerad av er servicekänsla. Man ser sällan sådant nu för tiden!
Frank
Väldigt kul
Casper
Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av detta, men det var verkligen kul! Det var massa roliga uppdrag, och skådespelare som fick det att kännas ännu mera “riktigt”. Kändes lite weird från början, men man vande sig snabbt och bara hängde på. Hela grejen är utomhus med, så ha bra skor och kläder för väder!
Jimmy
Bokade detta till min brorsas svensexa, och vi var typ 20 sycken. Det var skitkul det kändes verkligen som om man var mitt i typ sagan om ringen eller game of thrones. Coola rustningar och vapen, kan verkligen rekomendera om man vill få en ritigt fet fajt!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information