Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Eventligan

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 32 recensioner.

Staffan
(5)
Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge! Men blir riktigt varm och svettig dock, och man får inte vara rädd för trånga utrymmen. Men pallar man det så är det bland det roligaste jag provat på!
Claudia
(4)
Väldigt duktiga skådespelare, god mat. Bra priser I baren.
Elisabeth
(5)
Vi ville prova något där vi både fick tävla mot varandra och lära sig någonting, och det fick vi absolut här! Snabbt, kul och informativt och aldrig tråkigt! Rekomenderar det verkligen, väldigt bra för att bygga lagkänsla!
Helena
(5)
Roligt och klurigt event! Det var bra uppstyrt med tillräckligt tydliga instruktioner från er ledare. Kul detalj med klockan på väggen och lite stressande musik i bakgrunden.
Jennifer
(5)
Jag har aldrig testat något sånt här förut. Man fick sitta ner och äta en fantastisk trerätters middag, och samtidigt titta på en jätteduktiga skådespelare som spelade en teater där vi i publiken fick gissa vem som var den skyldige mellan varje akt. Vi blev indelade I lag bordsvis, så man fick lära känna lite nytt folk också. Har aldrig upplevt ...
Visa hela
Malin/ Unilever
(5)
Först och främst vill jag tacka för en fantastiskt trevlig övning i går kväll. Det föll superlativ från ALLA. Vi hoppas självfallet att kvällen i morgon skall bli lika lyckad som den i igår.
Eliana
(5)
Hade superkul, det var verkligen värt pengarna!
Rolf
(4)
Provade detta med några kompisar, det var tydligen helt nytt. Super kul grej, bra tävling!
Elena
(4)
Att få gå runt i Göteborg är alltid jättemysigt, och att få lära sig mer om denna vackra stad var intressant. Kul med lite tävlingsinslag också, men det var mest fint att bara få gå omkring och njuta av Göteborg.
Malin Carlsson
(5)
Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation än den vanliga "jobbsituationen". Att de kom till oss och satte ordning allt själva var ett stort plus i kanten, tog inte någon extra tid i anspråk från oss utöver själva aktiviteten. Rekommenderar detta varmt till ...
Visa hela
Jacqueline Hansson
(5)
Hej! Vi är ett Kooperativ som var på Stenungsbaden i Stenungssund. Vi hade beställt Escape Box. Vår ledare för kvällen var fantastisk och det är till honom som vi vill skicka ETT STORT TACK!!!! Alla i personalen och även vi som beställt detta är mycket nöjda och ville passa på att ge honom en hälsning från oss alla. Vi kommer att berätta om kväl...
Visa hela
Johannes - K-Rauta
(5)
Tack för en jättelyckad kväll i Lördags. Tony & Frida var jätteduktiga. Tiden gick lite för fort så vi hann inte klura ut allt innan tiden gick ut, men bra att vi kunde göra den klart några minuter till ...Ha Ha. Vi har enbart positivt att säga om denna grej, vår personal tyckte det var jättelyckat.
Anna-Bella
(5)
Så duktiga artister! Jättekul med tävlingen med men det var kul bara att höra så duktiga sångare! Toppklass underhållning!
Joshua
(5)
Had a really great time! We were an English-speaking group only, but they managed to deliver a satisfying and really fun evening for us! Our Swedish liason was the one doing the booking, and she really came through with this one! Mad props!
Hannah Magnusson
(5)
Jag måste säga att jag är imponerad av er servicekänsla. Man ser sällan sådant nu för tiden!
Frank
(4)
Väldigt kul
Casper
(5)
Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av detta, men det var verkligen kul! Det var massa roliga uppdrag, och skådespelare som fick det att kännas ännu mera “riktigt”. Kändes lite weird från början, men man vande sig snabbt och bara hängde på. Hela grejen är utomhus med, så ha bra skor och kläder för väder!
Jimmy
(5)
Bokade detta till min brorsas svensexa, och vi var typ 20 sycken. Det var skitkul det kändes verkligen som om man var mitt i typ sagan om ringen eller game of thrones. Coola rustningar och vapen, kan verkligen rekomendera om man vill få en ritigt fet fajt!
Kajsa
(5)
Hade en jättekul dag ute i skogen, blev alldeles uppjagad! Både figurativt och bokstavligt talat! Eventledarna gick verkligen in för det, och deras engagemang smittade av sig på oss allihopa! Verkligen, verkligen kul!
Carro
(5)
Jag var ganska skeptisk till detta när min chef bokade detta för vår kick-off, men efter att ha provat det så kan jag verkligen rekomendera det! Det var en riktig adrenalinkick, superspännande och man ville verkligen kämpa in I det sista! Profsiga instruktörer var det också!
Helena
(5)
Jag snubblade över detta när jag skulle annordna min systers möhippa. Hade letat runt massor efter något att göra, för hon är väldigt tävlingsinriktad, och av en slump så hittade jag detta. Och jag måste verkligen säga att Eventligan presterade långt över förväntan! Så duktig personal, jättekul aktivitet och en riktigt oförglömlig del av möhippa...
Visa hela
Christina
(5)
Jag snubblade över detta när jag skulle annordna min systers möhippa. Hade letat runt massor efter något att göra, för hon är väldigt tävlingsinriktad, och av en slump så hittade jag detta. Och jag måste verkligen säga att Eventligan presterade långt över förväntan! Så duktig personal, jättekul aktivitet och en riktigt oförglömlig del av möhippa...
Visa hela
Ahmed
(4)
Kul och bra. Bra teater och bra frågor.
Sebastian
(4)
Vi bokade den här event till mitt jobs fest och vi hade jätte rolig.
Meshua
(4)
Vi bokade den här event till mitt jobs fest och vi hade jätte rolig.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information