Escape room - Möhippa / Svensexa

Längd
1 timme
Längd
1 timme
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Escape room - Möhippa / Svensexa

Varför inte starta dagen med en adrenalinkick där ni samarbetar för att klara av våra äventyr?

Exit Games tillhandahåller Escape rooms i Gamla stan och på Södermalm. Våra rum är perfekta för nöje och underhållning samt för teambuilding och kick-offs.

Alla våra Escape Rooms är unika och kommer att hålla ditt team under en adrenalinfylld spänning i en timme. Samarbete och logiska färdigheter kommer att vara nyckeln till ditt teams framgång. Vid ankomsten kommer spelmästaren att ge er alla nödvändiga instruktioner. Inga ytterligare förberedelser behövs. Börja ditt äventyr nu!!

Läs mer om själva rummen på vår hemsida, nedan får ni några exempel på rum vi erbjuder: 

 

MAYDAY, MAYDAY!

Ni är besättning på en svensk ubåt ute på hemligt uppdrag i Vita havet. Plötsligt blir ubåten träffad av en torped - kaptenen dör och syresystemet blir skadat. Nu har ni enbart 60 minuter på er att slutföra uppdraget innan syret tar slut. Det är er enda chans att överleva - håller ni för trycket? 

MISSION UNDERCOVER (Södermalm)

Under det kalla kriget hade Sovjet etablerat en hemlig militärbas precis mitt i Stockholm. Basen var ett centrum för kontraspionage och hade mat och vatten att överleva flera år. Nu har man upptäckt basen och ett team har skickats dit för att spränga den. Mission Undercover – du och ditt välutrustade team ska smyga hela vägen in i basens hjärta och starta bomben. Förhoppningsvis hinner ni ut innan bomben exploderar.

Använd all er kreativitet och adrenalin att fullfölja uppdraget – och överleva!

THE COLLECTOR (Södermalm)

I de djupaste katakomberna, bakom låsta gallergrindar och utan hopp att överleva. Ni är just i tur att bli en del av en mänsklig samling. Men ett telefonsamtal avbryter processen och ”Samlaren” försvinner ut till sitt kontor. Plötsligt har ert team en chans att komma därifrån eller är detta också bara en lek för honom. Det är Ni mot HONOM.

Ni måste samarbeta för att klara er och, snälla, spill inget blod i onödan – varenda droppe räknas till slut!

AL CAPONE (Gamla stan)

Al Capone var känd för att vara den mäktigaste maffiabossen i Chicago under tidigt 1900-tal. Han styrde ett kriminalitetsimperium, bland annat med hjälp av högt uppsatta politiska personer. Korruptionen gör honom oberörbar. Men många av hans fiender ville också ha tillgång till hans territorium.

Nu har polisen upptäckt Al Capones hemliga droglaboratorium och har för avsikt att spränga hela byggnaden av säkerhetsskäl. Ditt team är några av Al Capones kvarvarande vänner och kommer att försöka spara hans hemliga recept innan byggnaden sprängs. Kan du få ut receptet i tid? Klockan tickar…

ROCK CLUB GHOST (Gamla stan)

Premiär i september!

Målgrupp

Ofta får vi frågan om antal personer och vi har en del rum som är lite större och tar uppemot 8 personer.

Kostnader

300 kr/per person

(inkl moms)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Escape room - Möhippa / Svensexa . Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Exit Games - Escape Room
Västerlånggatan 42
11129 Stockholm

Escape Room i Stockholm - Teambuilding med Exit Games

Letar ni efter en spännande aktivitet som stärker er som grupp? Välkommen till Exit Games i Stockholm! Våra unika escape rooms är perfekta för teambuilding, kick-offs, after-work etc. Alla rummen har mängder av problem att klara av för att till...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Exit Games - Escape Room

Highlights