Uppträdande Västafrikansk dans och musik med artister från Guinea

Faré dance and art , i Stockholm
Längd
1 timme
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
1 timme
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Uppträdande

Uppträdande Västafrikansk dans och musik med artister från Guinea

Artisterna bjuder på guineansk dans och musik och visar upp traditionella kläder och instrument från Guinea i Västafrika. 

Beskrivning: 10 minuter uppvisning och sedan 10 minuter danstest. Musikerna/dansarna gör vad man kallar en liten animation. Dansare, en som spelar djembe(solotrumma) och en som spelar dondontrumma (bastrumma). Dansare visar en koreografi/uppträdande. Efter spelar artisterna och dansare gör en gemensam enklare koreografi med publiken, så alla kan testa dansa. Det finns inget max hur många som kan delta i att testa att dansa, men förutsätter att artisterna står på en scen eller liknande så många som möjligt ser vad de gör för rörelse.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Målgrupp

Passar bra för personalfest/kickoff där man vill ha igång energin och göra något tillsammans. Livetrummor ger en mycket effektfull energi.

Kostnader

Pris: 4500:- 20 min (priset är exklusive moms) en dansare och två musiker (priset blir ett annat o, ni önskar fler dansare/musiker) 

OBS! Detta prisförslag förutsätter att ni själv står för lokal där uppträdandet äger rum. Vill ni att vi står för lokal tillkommer lokalkostnad i priset. Det tillkommer även en transportkostnad för förflyttning av instrument med taxi, detta beror på vart uppträdandet äger rum. Priset är räknad exklusive moms.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Uppträdande Västafrikansk dans och musik med artister från Guinea. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kersin Aspnius
24 sep 2019
Så märkligt!

Bästa uppträdandet du kan tänka dig på en fest! effektfullt med alla trummor och dräkter!

Faré dance and art

Välkommen till Faré dance and art 

Faré dance and art anordnar kurser i dans- och konst i hela Sverige för vuxna och barn. Faré dance and arts vill sprida den västafrikanska kulturen främst från Guinea. Vi anordnar rena västafrikanska kurser men också kurser där du som deltagare...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Faré dance and art

Highlights