Välkommen till Force of Nature

Force of Nature är ett Surf och Outdoor Event Company med sin bas i Skåne. Vi älskar att hänga med naturen i Söderåsen Nationalpark och i vattnet längst Skånes västkust. Vi är ett hållbart företag som ständigt arbetar för att vara schysta mot klimatet och vår omgivning. Vi serverar endast mat som är 0km, närodlat och ekologiskt.

I naturen anordnar vi ”Slow Adventures” som är rekreerande naturevents och kurser så som paddling, utomhus matlagning, ätbara växter från skogens skafferi, tältning, guidade vandringar, Skåneleden på recept, skogsbad, mindfulness och yoga i naturen. Er guide är certifierad naturguide, mindfulness instruktör och miljöpsykolog.

På vattnet har vi ”Adrenalin Adventures” som även dem har en rekreerande effekt, då i form av Kitesurfing. Kitesurfingen har sin bas i Råå, men vi är där vinden blåser som bäst, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona, Barsebäck, Lomma, Malmö, Skanör. Vi har de bästa IKO certifierade instruktörerna och utrustningen, för att du ska vara och känna dig trygg och för att du ska kunna ha kul.

Vi har events på specifika datum för dig som enskild person. För grupper och företag kan man göra en förfrågan på datum, då vi gärna anordnar ett event för er. Vi kan fixa hela er kick off, konferens, teambuilding, svensexa eller möhippa.

Visa alla aktiviteter med Force of Nature

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Natur & vildmark Ort Snittbetyg
Natur-Turen Flera orter (2)
Natur-Turen Flera orter (2)
Skogsbad / Mindfulness i naturen Flera orter (5)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Force of Nature och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Force of Nature

Mysingen
24195 Billinge

 Visa telefonnummerDet finns inga recensioner för Force of Nature

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Force of Nature och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information