Äventyrsbana Uppsala

GO Adventure AB, i Uppsala (+1 orter)
Längd
1,5 timmar
Pris
445 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Året runt (+2 starter)
Längd
1,5 timmar
Pris
445 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Året runt (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Äventyrsbana i Uppsala

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra. Vi har arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor,med över 50 sammanhängande stationer i huvudbanan i flera nivåer. En perfekt aktivitet för en grupp som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse. Om du har kids så är dessa välkomna att klättra från 130cm.

Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Hela upplevelsen tar cirka 90-120 minuter för en grupp på 15 personer. En bra aktivitet för familjen, idrottslaget eller föreningen. En aktivitet som genom utmaning och fysisk aktivitet främjar hälsa och välbefinnande.

Det här är en bana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Att röra sig runt i skogen högt uppe bland träden är verkligen mäktigt och speciellt.

Familjeanpassningen gör det möjligt även för barn från 130cm.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Året runt

  • Aktivitet
  • Stockholm

Året runt

  • Aktivitet
  • Uppsala

Målgrupp

Våra guider möter dig vid Äventyrsbanans reception. Ni blir tilldelade den utrustning ni behöver för att kunna ta er fram genom banan på ett säkert sätt. Ni är säkrade hela vägen. Vårt innovativa säkerhetssystem gör att det inte går att koppla loss sig förrän man är nere vilket är kanon för kids!

Därefter får ni en säkerhetsgenomgång där ni går igenom allt ni behöver veta för att möta utmaningen. Sedan startar äventyret… Att klättra runt i trädtopparna säkrade i tjocka vajrar och med sele, hjälm och säkringar ger verkligen en känsla av att vara ute på äventyr. Aktiviteten är inte svår men ändå utmanande. Du kan själv välja svårighetsnivå på banan.

Det finns flera olika nivåer av utmaning på vår äventyrsbana. Du är säkrad med det senaste säkringssystemet från att du lämnar marken tills du kommer ned igen. Våra välutbildade guider tar hand om er på ett tryggt och säkert sätt och lotsar er genom banan. En aktivitet som lämpar sig väl för familjer, skolor, föreningar, grupper och företag.

  • 4-30 pers
  • Max 120 kg
  • Min 130 cm
  • 445kr/pp

Kostnader

445kr/pp

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Äventyrsbana Uppsala. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
GO Adventure AB
Övre slottsgatan 6
75310 Uppsala

Äventyrliga aktiviteter i Uppsala

Letar ni aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? GO Adventure är Uppsalas största aktivitetsbolag och guideförmedling. Vi jobbar med egenproducerade aktiviteter men också med samarbetspartners som vi omsorgsfullt valt ut. Allt med en äventyrlig touch! Vi har allt från...

Läs mer och visa alla aktiviteter med GO Adventure AB

Highlights