Visa aktivitet.se som: Mobil

Stadsjakten

GO Adventure AB
Ort: Stockholm, Uppsala
Längd: 1,5 timmar
Pris: 595 SEK
Startdatum: Året runt

Beskrivning

Stadsjakten Uppsala

Stadsjakten - uppdrag och tävling i Uppsala

Gruppen delas in i mindre grupper om 5-10st som under en tid ska utföra uppdrag i den rafflande aktiviteten Stadsjakten tillsammans i Uppsala city. Tävla mot varandra i denna kluriga aktivitet i DaVincikodens fotspår. Varje lag i Stadsjakten får en säck med uppdrag, första förband, kompass, måttband och lite andra prylar.

Därefter utses en gruppledare. Introt tar ca 15 minuter sen startar racet Stadsjakten som håller på i 90 minuter. Fem uppdrag som alla innehåller en geografisk plats. På plats ska det utföras ett uppdrag eller hittas en ledtråd. För varje ledtråd som hittas kommer ni närmare slutdestinationen. Målet är såklart att komma först! Det brukar det laget som är bäst på att samarbeta och har sinnena öppna för kreativa idéer som vinner den åtråvärda GO Adventurepokalen i Stadsjakten.

Inspirerade från Davincikodens spännande historia manövrerar ni er fram bland gåtor och koder, meddelanden och adrenalin. I den här aktiviteten är allt tillåtet förutom att splittra gruppen. Man kan muta spelledaren, använda google för att ta reda på fakta och vill man satsa allt och hyra en taxi för att spara tid, så är det upp till er. Ni sätter nivån.

Väl framme på slutdestinationen är det prisutdelning och vanligtvis är det en restaurang eller en pub i närheten av där ni ska spendera kvällen. Stadsjakten är ett kul sätt att ta sig dit.

Målgrupp

Stadsjakten Uppsala

Stadsjakten kan genomföras för grupper mellan 6-100 personer.

Kostnader

595kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Stadsjakten. Det är gratis och inte bindande!

GO Adventure AB

GO Adventure AB

Äventyrliga aktiviteter i Uppsala

Letar ni aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? GO Adventure är Uppsalas största aktivitetsbolag och guideförmedling. Vi jobbar med egenproducerade aktiviteter men också med samarbetspartners som vi omsorgsfullt valt ut. Allt med en äventyrlig touch! Vi har allt från...


Läs mer och visa alla aktiviteter med GO Adventure AB

Kontaktuppgifter till GO Adventure AB

GO Adventure AB

Övre slottsgatan 6
75310 Uppsala

 Visa telefonnummer
goadventure.se


Intresseanmälan

För att få mer information om Stadsjakten, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Stadsjakten
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information