Måla Graffiti på riktiga väggar – Företagsevent/Teambuilding

Graffitisthlm
Sammanfattning
Distans, Stockholm
2 timmar
950 SEK Momsfri
Kommande starter
Stockholm
Enligt överenskommelse  
950 SEK
Distans
Enligt överenskommelse  
950 SEK
Måla Graffiti på riktiga väggar – Företagsevent/Teambuilding

Beskrivning

Måla Graffiti på riktiga väggar 

Lev ut din kreativitet med en sprayburk i högsta hugg! Måla på riktiga väggar under handledning av några av de bästa graffitiinstruktörerna!

Alla har väl någon gång drömt om att hålla i en riktig sprayburk och bara gå loss på en betongvägg. Nu kan du sluta drömma och prova på det i stället!

Perfekt för företagskickoffen, fredags-AW eller som teambuilding.

Våra Graffitievent är väldigt uppskattade och något ni alltid kommer att minnas. Vi har sedan starten 2008 anordnat ett stort antal företagsevent (kickoffer, AW, teambuilding m.m.). Alltid med den gemensamma nämnaren att det ska vara kreativt och roligt.

Målgrupp

Alla typer av företag. Stora som små. Inga förkunskaper krävs.

Video

Kursinnehåll

Kursen börjar med att ni samlas i Graffitisthlms lokaler i Slakthusområdet där ni välkomnas av värdar som berättar om upplägget. Ni bjuds på bubbel och snacks och sedan är det dags att ta på sig skyddsoverall, handskar, skoskydd och munskydd. Ni ges en snabbkurs i graffiti med historia och inblick i konstformen samt hur en sprayburk fungerar.

När ni gått igenom grunderna är det dags att börja måla! Ni börjar med att måla fritt på en stor plastvägg och får under tiden tips och handledning för att riktigt lära känna denna fantastiska konstform. Under hela upplevelsen finns professionella handledare på plats för att guida er på bästa sätt.

När ni är varma i kläderna är det dags för en samarbetsövning eftersom Graffiti handlar mycket om att samarbeta och måla tillsammans. Sist men inte minst får ni skissa ihop en målning som sedan ska utföras på en riktigt vägg.

Upplägg

Inga hålltider. Vi anpassar oss efter era behov.

Inspiration

Graffiti

Kursledare

Väldigt erfarna Graffitiinstruktörer med ett stort intresse för denna fantastiska konstform.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Måla Graffiti på riktiga väggar – Företagsevent/Teambuilding. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Otto Claesson, Gateau

Vi hade en fantastisk kväll hos Graffitisthlm. Vi möttes av nygrillade hamburgare, härlig atmosfär, häftiga lokaler. Oavsett ålder, intressen ja you name it så uppskattade alla våra medarbetare kvällen. Vi ska inte glömma den grymma servicen vi fick från Calle och resten av gänget på Graffitisthlm. Det var en kväll vi på Gateau sent kommer glömm...

Visa hela
Simon Svahn

Fantastiskt roligt event! Superkul att få hela företaget släppa loss sina kreativa ådra, sammarbeta och skapa något tillsammans.

-

Ett event som inget annat , superroligt från vi klev in i Graffitisthlm coola ateljé till sena kvällen Underbar personal ,kreativt rakt igenom god streetfood och god cava som hette ART Detta kommer vi göra igen Tack

Graffitisthlm

Företagsbeskrivning

Graffitisthlm grundades 2008 av graffitimålarna Klive och Kaos. Kort därefter anslöt Marie som ekonomiansvarig. Med en gemensam passion för graffiti började Graffitisthlm utföra uppdrag i alla storlekar. Pojk- och flickrum, företagskontor, restauranger och lastbilar var exempel på uppdrag som genomfördes....


Läs mer och visa alla aktiviteter med Graffitisthlm

Kontaktuppgifter till Graffitisthlm

Graffitisthlm

Hallvägen 5
121 62 Johanneshov

 Visa telefonnummer

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Måla Graffiti på riktiga väggar – Företagsevent/Teambuilding, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information