Mobilquiz – följ karta i mobilen och svara på kluriga frågor

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 2 timmar
Pris
349 SEK
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 2 timmar
Pris
349 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Mobilquiz – följ karta i mobilen och svara på kluriga frågor

Mobilquiz – följ karta i mobilen och svara på kluriga frågor. Du bestämmer själv när, var och hur långt!

Ett mobilquiz är en superkul aktivitet för teambuilding eller bara för att ha kul! På grapevine finns mobilskattjakter för barn och ungdomar och mobilevents och mobilquiz för vuxna. Det här är event som du enkelt ordnar själv – du bestämmer när, var och hur långt alldeles själv. Du beställer ett mobilquiz online och får sedan enkla instruktioner och en länk till din egen arrangörssajt. Där bildar du lag och sätter ut kartnålar för de olika frågorna på kartan över området du vill göra det hela i. Deltagarna laddar ner vår app och du startar enkelt lagen genom att de scannar en QR-kod.

I våra mobilquiz kan man vara upp till 25 lag. Det finns mobilquiz med olika teman. I mobilquizet Vem vet vad? handlar det om att besvara blandade frågor – det passar vid alla tillfällen. I mobilquizet Klurigt & knepigt är det logiska problem som ska lösas – en perfekt teambuilding-aktivitet. Vill man istället ha ett kul mobilevent med en ”story” att lösa och där upp till 10 lag tävlar mot varandra på tid så väljer man tex. Spionjakten eller Jorden runt på 80 minuter.

Mobilquizen är ett kul sätt att ta sig från punkt a till b, kanske från kontoret till en picknickplats eller en festlokal – och slutdestinationen kan hållas hemlig eftersom deltagarna bara ser en kartnål åt gången.

Målgrupp

För företagsevent, föreningar, grupper, till svensexa och möhippa, för den privata festen.

Kostnader

Ett mobilquiz kostar totalt 349 kr – för hela aktiviteten med upp till 25 lag! Leverans sker omedelbart med e-mail – sedan är det bara att enkelt fixa ditt alldeles egna event!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Mobilquiz – följ karta i mobilen och svara på kluriga frågor. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Highlights