Inga recensioner än

Quiz och mordgåtor – från 149 kr för hela aktiviteten!

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar, i Malmö (+3 orter)
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 1,5 timme
Pris
149 SEK
Längd
Du bestämmer! Ca. 40 min – 1,5 timme
Pris
149 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Quiz och mordgåtor – från 149 kr för hela aktiviteten!

Aktiviteter på distans: Quiz och mordgåtor – från 149 kr för hela aktiviteten!

I pandemitider – eller bara när man har kollegor eller vänner utspridda över landet eller världen kan det passa med en kul aktivitet som man kan göra online! Att ses på en digital plattform för ett möte har vi lärt oss fungerar fint, men att bara umgås på en fika eller aw digitalt kan vara lite svårare, särskilt om man inte känner varandra så väl. Då kan det vara bra att ha en kul aktivitet att samlas kring.

Vi på grapevine har hundratals gör-det-själv festlekar och aktiviteter för barn och vuxna. En del av dem funkar också utmärkt att göra digitalt! Våra populära mingelquiz har vi gjort i en digital tappning där man helt enkelt delar ett bildspel med temafrågor, ”minglar” digitalt och quizzar – enkelt, trevligt och opretentiöst. Den som är lekledare bestämmer tempot och man kan prata om annat mellan frågorna. Online-mingelquiz finns med sommartema och med ett kul Jorden runt-tema där man besöker olika destinationer och svarar på frågor.

Många av våra musikquiz går också utmärkt att göra online. Svarsformulär kan man skicka ut till kollegorna tillsammans med något gott att äta och dricka – eller skicka per e-mail. För den digitala sommarfesten eller en aw i sommartider, rekommenderar vi vårt aktuella, fyndiga och riktigt somriga Sommarquiz 2021!

Många av våra mordgåtor går också att lösa digitalt. Skicka bakgrundsmaterialet till kollegorna och ses sedan på er vanliga digitala plattform. En lekledare läser upp kortfattade kapitel av mordgåtan och det handlar om för deltagarna att med slutledningsförmåga, list och fantasi lista ut detaljer om mordet och till sist vem som är mördaren!

Alla våra aktiviteter ordnar du själv! Du beställer våra produkter online och får dem direkt levererade med e-mail. Ett quiz kostar 149-169 kr och en mordgåta 299 kr – för hela eventet! Ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt alternativ för att själv kunna fixa roligaste aktiviteten!

Målgrupp

För företagsevent, i föreningen, för vännerna på distans.

Kostnader

Våra quiz kostar 149-169 kr / aktivitet – alltså inte per person! En mordgåta som passar att köra digitalt kostar 299 kr. Allt levereras omedelbart efter beställning med mail, som en fil.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Quiz och mordgåtor – från 149 kr för hela aktiviteten!. Det är gratis och inte bindande!
grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Highlights