Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktiv matlagning - teambuilding i det vegetariska köket

GreenIsaDream
Stockholm
3 timmar
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Teambuilding i köket


Planerar du det perfekta företagseventet och letar efter en rolig teambuilding-aktivitet? Ta då med kollegorna på vår kurs Aktiv matlagning och upptäck skaparglädjen av att tillsammans med vår kock Isa laga fräsch & spännande vegetarisk mat & ha roligt!

Aktiv matlagning hos GreenIsaDream har fokus på kulinariska gröna teman och går ut på att laga mat i grupp under trevliga och avslappnade former. Det stärker relationerna och samarbetsförmågan bland kollegorna & ger ett minne för livet.  

Är det dags för kick-off, ett kundevent eller en rolig kvällsaktivitet för ditt team, så är Aktiv matlagning – teambuilding, den upplevelsen som passar perfekt.

Innehåll & upplägg

Alla i ert team bjuds på välkomstsnack och sedan presenteras dagens meny och recept. Deltagarna delas sedan in i olika grupper.

 • 3 rätters-middag | En lyxig tre-rättersmeny skräddarsys efter era önskemål. Varje grupp ansvarar för att laga till varsin rätt; förrätt, huvudrätt och efterrätt. Den trevliga aktiva matlagningen sker tillsammans med kocken Isa som kommer med tips och råd kring vegetarisk matlagning. Ni avslutar med att alla tillsammans sitta ned till bords för att äta & ha det trevligt! Denna aktivitet sker under avslappnade former och är ett sätt att umgås, mingla och njuta av god mat.

 • Food battle | Deltagarna tävlar mot varandra genom att försöka skapa den godaste rätten! Många roliga tävlingsmoment ingår där smak, doft & känsel sätts på prov. Efteråt avnjuter ni en middag och juryn presenterar vinnaren och ett pris delas ut.

I kursen ingår

 • Välkomstsnack
 • Aktiv matlagning med professionell kursledare
 • 3-rätters middag eller buffé-upplägg
 • Kaffe/te och alkoholfri dryck
 • Privat matstudio
 • Recepthäfte till alla deltagare


5 bra anledningar att välja team-building hos GreenIsaDream

 • Vi är Sveriges största & ledande kursverksamhet som specialiserar oss på vegetarisk matlagning
 • Vår personal är utbildade kockar med ett tydligt pedagogiskt tänk
 • Vi använder exklusiva ekologiska råvaror
 • Centralt läge, våra lokaler ligger på Södermalm 
 • Vi brinner för mat & att sprida inspiration


Passa på, boka den perfekta team-buildingen nu för dig och kollegorna! Vi kan lova att aktiv grön matlagning blir en unik och rolig upplevelse att minnas!

Varmt välkomna!

Vi på GreenIsaDream håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm.

Målgrupp

Nivån passar alla nivåer av matlagningskunskaper. Vi tar emot grupper mellan 10-22 deltagare, valfri dag i veckan, dag- eller kvällstid.

Kursledare

Isa Ekstam är grundare till GreenIsaDream & jobbar även som kock & lärare i vegetarisk matlagning. Hennes matlagning präglas av mat från hela världen & hon älskar att skapa nya innovativa vegetariska rätter. Hon har en bakgrund som hälsokock och har studerat vid bl a Englands största vegetariska skola Demuths Vegetarian Cookery School.Isa är också en av grundarna till Svenska Vegetariska Kockars förening samt tävlingen Plantable Cooking Contest. 

Isa brinner för att inspirera andra till att äta och laga mer vegetariskt & hennes passion till matlagning tycks alltid smitta av sig på kursdeltagarna! 

Kostnader

Be om en offert.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Aktiv matlagning - teambuilding i det vegetariska köket . Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Åsa
(5)
Kul, god och rolig aktivitet perfekt för mindre grupper!! Bra lokal med "hemma" känsla.
Vasja
(5)
Best cooking class!
T-rex
(5)
Gick kursen med vårt företag och det blev en väldigt bra teambuilding aktivitet. Roligt och givande. Är inte vegetarian men blev betydligt mer öppen för att äta vegetariskt framöver.

GreenIsaDream

GreenIsaDream

Hos oss hittar du ett brett urval av vegetariska & veganska matlagningskurser för privatpersoner & företag. Våra kursområden för företag Aktiv matlagning- klassisk matlagningskurs med trerätters middag Food Battle- kollegorna lagar mat i lag som tävlar med varandra Rent a...


Läs mer och visa alla aktiviteter med GreenIsaDream

Kontaktuppgifter till GreenIsaDream

GreenIsaDream

Mosebacke Matstudio, Höga stigen 5
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
greenisadream.se Gå till arrangörens hemsida

Intresseanmälan

För att få mer information om Aktiv matlagning - teambuilding i det vegetariska köket , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter