Visa aktivitet.se som: Mobil

Isa Ekstam

GreenIsaDream
Rikstäckande
1-2 timmar
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Känner du att du vill bli hälsosammare, må bättre och prestera på toppnivå? Kanske vill du få kunskap om hur du kan äta med mindre påverkan på miljön? Eller vill du få konkreta tips på trender inom vegetarisk och vegansk kost?

Boka en fysisk eller digital föreläsning med Isa Ekstam som sedan barnsben verkat för att få människor äta en mer plantbaserad kost, både av miljö- och hälsoskäl. Idag föreläser, inspirerar och utbildar hon med fokus på vegetariskt. Isas föreläsningar innehåller både konkreta tips, en stor portion kunskap och massor med matglädje och inspiration.

Isa grundade GreenIsaDream för snart 6 år sedan med en vision om att få människor äta mer plantbaserat. Med bakgrund som statsvetare och en examen i språk bestämde hon sig en dag för att ta steget fullt ut och byta bana i livet. Isa vidareutbildade sig till kock och hälsokonsult och startade konsultverksamhet mot restauranger. För att på allvar kunna inspirera, förändra och påverka till sundare och mer klimatsmart matfilosofi grundade hon kursverksamheten GreenIsadream – matlagningskurser. Idag utbildar hon både restauranger, skolkök och privatpersoner i grön matlagning och vegetarisk kost.

Kursledare

Isa Ekstamär grundare till utbildningsföretaget GreenIsaDream och hon är själv kock, lärare & receptkreatör inom vegetarisk matlagning. Hon är bland annat utbildad vid den vegetariska kockskolan Demuth Cookery School i Bath, England. Isa är också en av grundarna till Svenska Vegetariska Kockars förening samt tävlingen Plantable Cooking Contest- Nordens första växtbaserade kocktävling.

Kostnader

Be om offert

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Isa Ekstam. Det är gratis och inte bindande!

GreenIsaDream

Hos oss hittar du ett brett urval av teambuilding-events med fokus på vegetarisk matlagning.  Våra kursområden för företag Aktiv matlagning- klassisk matlagningskurs med trerätters middag Food Battle- kollegorna lagar mat i lag som tävlar med varandra Digitala matlagningskurser- för mindre...


Läs mer och visa alla aktiviteter med GreenIsaDream

Kontaktuppgifter till GreenIsaDream

GreenIsaDream

Mosebacke Matstudio, Höga stigen 5
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
greenisadream.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Isa Ekstam

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Isa Ekstam, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information