Visa aktivitet.se som: Mobil

Vegojul – växtbaserad matlagningskurs för företag

GreenIsaDream
Stockholm
3 timmar
Enligt överenskommelse

Beskrivning


Upplev en minnesvärd Vegojul med oss! Julen lurar runt hörnet letar ni efter upplevelse för kollegorna som skapar en minnesvärd julaktivitet som sticker ut- då är vår kurs Vegojul helt rätt.

Det vegetariska julbordet har aldrig varit så hett som nu! Samtidigt som vi vill äta
hälsosammare; minska ner på det röda köttet så blir hållbar & klimatsmart mat allt mer viktigt. Det gröna julbordet är minst lika smarrigt som det traditionella, dessutom kan du frossa i alla läckerheter med gott samvete! Kanske är någon familjemedlem vegetarian eller vegan, då är det bra att kunna erbjuda lite fler gröna rätter på julbordet.

På Vegojulkursen skapar vi mysig julstämning ihop, dricker glögg och lagar massor med spännande vegorätter för julbordet. Menyn varvar de populäraste julklassiker på julbordet med exotiska juliga bufférätter. 

Ni välkomnas av glögg & julfika och får en introduktion till det gröna julbordet. Därefter presenteras dagens meny, recept & förkläden delas ut. Indelade i mindre grupper lagas 3-4 rätter som till slut dukas upp till en buffé. Vegojulkursen hos GreenIsaDream innebär att alla får ta del av det bästa som kan bjudas på, därför avnjuts som avrundning en gemensam härlig middag.

Detta ingår i kursen:

  • Introduktion till grön julmat
  • Praktisk matlagning med handledning från kursledaren
  • Råvaror & material
  • Recepthäfte
  • Välkomstfika med glögg
  • Middag med alkoholfri dryck (mineralvatten eller julmust) som avslutas med dessert & kaffe/te
  • (Kan även bokas i kombination med en föreläsning under temat Hur du äter klimatsmart mat) 


Välkomna på en unik upplevelse - vegojul!

GreenIsaDream håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm

Målgrupp

Nivån passar alla nivåer av matlagningskunskaper. Vi tar emot grupper mellan 10-22 deltagare, valfri dag i veckan, dag- eller kvällstid.

Kursledare


Veronica Johansson är en av GreenIsaDreams kursledare som håller i kursen Vegojul. Hon jobbar dessutom som köksmästare på det vegetariska Trädgårdscaféet Ulriksdal och har arbetat som kock i Sverige & utomlands i över 20 år.

Veronicas passion för matlagning och att dela med sig av sina mångåriga kunskaper smittar verkligen av sig under en kväll med GreenIsaDream. Hennes positivitet, varma personlighet & tålamod bidrar också till en inspirerande kväll där alla deltagarna känner sig inkluderade & avslappade.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Vegojul – växtbaserad matlagningskurs för företag. Det är gratis och inte bindande!

GreenIsaDream

Hos oss hittar du ett brett urval av teambuilding-events med fokus på vegetarisk matlagning.  Våra kursområden för företag Aktiv matlagning- klassisk matlagningskurs med trerätters middag Food Battle- kollegorna lagar mat i lag som tävlar med varandra Digitala matlagningskurser- för mindre...


Läs mer och visa alla aktiviteter med GreenIsaDream

Kontaktuppgifter till GreenIsaDream

GreenIsaDream

Mosebacke Matstudio, Höga stigen 5
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
greenisadream.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Vegojul – växtbaserad matlagningskurs för företag

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Vegojul – växtbaserad matlagningskurs för företag, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information