Silversmide, Workshop

HannaCharlotta, i Halmstad
Längd
5 timmar
Längd
5 timmar
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

workshop silversmide

Du och dina kurskamrater introduceras i silversmidets ädla konst under en halv dag. På denna tid hinner du exempelvis tillverka en fin ring eller personligt hänge.

Målgrupp

Denna workshop passar både nybörjaren och dig som redan har lite erfarenhet av silversmide. Samla kompisgänget, familjen eller kom själv.

Kursinnehåll

Under dagen kommer du få prova på grundläggande moment inom silversmide. En del i skapandeprocessen är att hitta din personliga design och göra skisser. Du går igenom skissen med mig som då bland annat kan se eventuella fallgropar och komma med förslag till lösningar. Praktiska moment är bl.a.

  • Såga

  • Fila

  • Löda

  • Polera

  • Oxidera

Upplägg

Kurspriset inkluderar fika och 10 gram silver. Ytterligare silvermaterial finns att köpa på kursen. Observera att vissa tillfällen är på dagtid, andra på kvällstid. Har du eller ditt sällskap önskemål om andra datum än de som listas här – hör av dig till mig så löser vi det.

Kursledare

Jag, Hanna Charlotta Septemberia Pantzar, är professionell silversmed. Jag har arbetat större delen av mitt vuxna liv med silver vilket för mig är mer än ett yrke – det är en passion, ett levnadssätt!

HannaCharlotta

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Silversmide, Workshop. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.