Visa aktivitet.se som: Mobil

Silversmide, Workshop

HannaCharlotta
Halmstad
5 timmar
workshop silversmide

Beskrivning

Du och dina kurskamrater introduceras i silversmidets ädla konst under en halv dag. På denna tid hinner du exempelvis tillverka en fin ring eller personligt hänge.

Målgrupp

Denna workshop passar både nybörjaren och dig som redan har lite erfarenhet av silversmide. Samla kompisgänget, familjen eller kom själv.

Kursinnehåll

Under dagen kommer du få prova på grundläggande moment inom silversmide. En del i skapandeprocessen är att hitta din personliga design och göra skisser. Du går igenom skissen med mig som då bland annat kan se eventuella fallgropar och komma med förslag till lösningar. Praktiska moment är bl.a.

  • Såga

  • Fila

  • Löda

  • Polera

  • Oxidera

Upplägg

Kurspriset inkluderar fika och 10 gram silver. Ytterligare silvermaterial finns att köpa på kursen. Observera att vissa tillfällen är på dagtid, andra på kvällstid. Har du eller ditt sällskap önskemål om andra datum än de som listas här – hör av dig till mig så löser vi det.

Kursledare

Jag, Hanna Charlotta Septemberia Pantzar, är professionell silversmed. Jag har arbetat större delen av mitt vuxna liv med silver vilket för mig är mer än ett yrke – det är en passion, ett levnadssätt!

HannaCharlotta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Silversmide, Workshop. Det är gratis och inte bindande!

HannaCharlotta

Välkommen till HannaCharlotta!

Unikt silversmide från Halmstad där jag, Hanna Charlotta Septemberia Pantzar, designar och tillverkar smycken som armband, halsband, örhängen och ringar under mitt eget varumärke HannaCharlotta. Mina smycken är alltid handgjorda helt från grunden med en vacker och rå design. Ibland...


Läs mer och visa alla aktiviteter med HannaCharlotta

Kontaktuppgifter till HannaCharlotta

HannaCharlotta

Brogatan 48
302 95 Halmstad

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Silversmide, Workshop
Intresseanmälan

För att få mer information om Silversmide, Workshop, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information