Kreativitet - Föreläsning eller utbildning

Längd
Hel-eller halvdag. föreläsning eller utbilding
Pris
12 500 SEK
Längd
Hel-eller halvdag. föreläsning eller utbilding
Pris
12 500 SEK
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Rolig utbildning i kreativtet

Kreativitet på jobbet måste leda till ett värde – en ny produkt, tjänst eller kanske bara ett bättre arbetsklimat. En kreativ strategi är en viktig ingrediens i utvecklingsarbetet på alla arbetsplatser. Ökad innovationsförmåga står högt upp på många företags agendor och ingår ofta som ledord i visionsarbeten.

Kreativiteten går att träna och har egna spelregler som alla kan lära sig förhålla sig till. Våra utbildningar i kreativitet anpassas alltid till organisationen vi kommer till. Vi är bra på att göra roliga och effektiva workshops där vi ger nycklar och verktyg att applicera direkt i arbetsvardagen. Hör av dig så skriver vi en offert.

 

Utveckla medarbetarna

En workshop i improvistionsteater är ett givande och smidigt sätt att utveckla medarbetarnas kreativet, samarbetsförmåga och förmåga att kommunisera på ett enklare sätt. På ett personlig plan handlar det om att upptäcka nya sidor av sig själv, att expandera som människa. Den personliga kompetensen och förmåga att använda och utveckla den är idag en av de viktigaste egenskaperna för att göra ett bra arbete.

Målgrupp

Företag, organisationer, grupper.

Kostnader

För mer information samt priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kreativitet - Föreläsning eller utbildning. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Improvisationsstudion

Vi hjälper dig gärna att hitta en aktivitet, utbildning eller underhållning som passar dina behov. Ta något av de alternativ som redan finns eller ring oss så skräddarsyr vi något för er. Vi har över 20 års erfarenhet av att...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Improvisationsstudion

Highlights