Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning

Improvisationsstudion, i Stockholm
Längd
Hel-eller halvdag för utbildning. 1-2 h föreläsning
Pris
12 000 SEK
Längd
Hel-eller halvdag för utbildning. 1-2 h föreläsning
Pris
12 000 SEK
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

I våra utbildningar får du via praktiska övningar lära dig att använda kroppsspråk i mötet med andra människor. Vi har två utbildningsmoduler, grund- och vidareutbildning. Båda är omfattande och bra för grupper upp till 25–30 personer. För en större publik passar en föreläsning bättre.

kroppsspråk

En utbildning i kroppsspråket är väldigt användbart och en mycket rolig upplevelse. Att få se rakt in i det mänskliga samspelet är både fascinerande och en smula omvälvande. Improvisationsstudion ligger mycket långt fram i hur forskningen kring kroppsspråket utvecklas. Vi har tagit fram en egen metod och ett sätt att tillämpa kroppsspråket i praktiken.

Vi är bra på att bemöta grupper och på kort tid ge verktyg till deltagarna att använda direkt. I en workshop/utbildning varvas korta teoripass med praktiska övningar i helgrupp, mestadels två och två. Det är mycket enkelt och mycket roligt.

Innehållet kan anpassas till sammanhanget med exempelvis inriktning på bemötandeledarskapkommunikation eller säljsituationen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Improvisationsstudion

Vi hjälper dig gärna att hitta en aktivitet, utbildning eller underhållning som passar dina behov. Ta något av de alternativ som redan finns eller ring oss så skräddarsyr vi något för er. Vi har över 20 års erfarenhet av att...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Improvisationsstudion

Highlights