Visa aktivitet.se som: Mobil

Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning

Improvisationsstudion
Stockholm
Hel-eller halvdag för utbildning. 1-2 h föreläsning
12 000 SEK

Beskrivning

I våra utbildningar får du via praktiska övningar lära dig att använda kroppsspråk i mötet med andra människor. Vi har två utbildningsmoduler, grund- och vidareutbildning. Båda är omfattande och bra för grupper upp till 25–30 personer. För en större publik passar en föreläsning bättre.

kroppsspråk

En utbildning i kroppsspråket är väldigt användbart och en mycket rolig upplevelse. Att få se rakt in i det mänskliga samspelet är både fascinerande och en smula omvälvande. Improvisationsstudion ligger mycket långt fram i hur forskningen kring kroppsspråket utvecklas. Vi har tagit fram en egen metod och ett sätt att tillämpa kroppsspråket i praktiken.

Vi är bra på att bemöta grupper och på kort tid ge verktyg till deltagarna att använda direkt. I en workshop/utbildning varvas korta teoripass med praktiska övningar i helgrupp, mestadels två och två. Det är mycket enkelt och mycket roligt.

Innehållet kan anpassas till sammanhanget med exempelvis inriktning på bemötandeledarskapkommunikation eller säljsituationen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning. Det är gratis och inte bindande!

Improvisationsstudion

Improvisationsstudion

Vi hjälper dig gärna att hitta en aktivitet, utbildning eller underhållning som passar dina behov. Ta något av de alternativ som redan finns eller ring oss så skräddarsyr vi något för er. Vi har över 20 års erfarenhet av att...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Improvisationsstudion

Kontaktuppgifter till Improvisationsstudion

Improvisationsstudion

Skånegatan 63
116 37 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.improvisationsteater.se

Recensioner
Det finns inga recensioner för Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning
Intresseanmälan

För att få mer information om Kroppsspråk - utbildning eller föreläsning, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information