Visa aktivitet.se som: Mobil

Konstskolan BasisKonstskolan Basis beläget på Södermalm i Stockholm har skapat flera alternativa event. I vår vackra byggnad från år 1748 erbjuder vi skräddarsydda konstnärliga kurser i en harmonisk miljö anpassade för en eftermiddag. Ett perfekt sätt för er arbetsgrupp att utföra en stimulerande aktivitet tillsammans samtidigt som deltagarna får lära sig någonting nytt. Vi har även evenemang anpassade för barngrupper. I varje event ingår ett lämpligt tilltugg som tex. ost/ vin eller kaffe/te smörgås, saft/tårta vid Konstkalas för barn!

Visa alla aktiviteter med Basis Konstskola

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Kreativt skapande Ort Snittbetyg
Kroki som aktivitet Stockholm
5,0 (2)
Origami workshop Stockholm
5,0 (1)
Porträtt teckning Stockholm
Skulptur som aktivitet Stockholm
5,0 (1)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Basis Konstskola och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Basis Konstskola

Folkungagatan 147
11630 stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Benson
(5)
Vår förening besökte Basis konstskola för att gå på Kroki eventet. Lokalerna var fantastiska och läraren riktigt bra, dessutom bjöds det på fika vilket var trevligt. Denna aktivitet skapade en ny samhörighet. Kan bara varmt rekommendera detta som event!
Michaela Landquist
(5)
Eftersom jag älskar att teckna blev jag glad när mina väninnor överraskade mig under min möhippa med ett besök på Basis Konstskola och en privat kroki lektion! Lokalerna var fantastiska och andades verkligen konstnärlig stämning, läraren var både professionell och trevlig. Vi hade en underbar upplevelse och det hela var mycket fint arrangerat.
Frida Zetterberg
(5)
Vi var 12 personer från mitt arbetslag som gick på skulptur eventet på Basis Konstskola. Det var en kreativ upplevelse i en harmonisk miljö med en fantastiskt engagerad och kunnig lärare! Kan varmt rekommendera detta event för företag.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Basis Konstskola och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Basis Konstskola
Recensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner