Digital Matlagningsaktivitet

Kreativa Kök Sverige AB
Stockholm
2 timmar
Enligt överenskommelse
digital matlagningsaktivitet

Beskrivning

Digital matlagningsaktivitet - Spar tid, pengar och miljö!

Cecilia guidar deltagarna i matlagningen genom ett livestreamat event, medan hon själv lagar upp maten på samma sätt. Detta går t.ex. att göra som ett företagsevent där alla står i sina egna hemmakök och får bjuda sin familj på det de lagar. Det går även att göra som en utomhusaktivitet ifrån allmänna grillplatser, då deltagarna kan vara i mindre fysiska grupper.

Cecilia har lång erfarenhet att leda grupper i bland annat matlagning och är en van föreläsare, som får deltagarna att förstå genom kreativ pedagogik. 

Välj mellan att laga en trerätters eller på annat tema. Matlagningen pågår i 1-2 timmar beroende på önskemål. Varför inte laga en lunchrätt tillsammans? Beroende på antalet deltagande blir upplägget lite olika. Med färre kan vi ha muntlig interaktion, med fler så har vi dialog i chatten.

Hör med oss så hittar vi en bra lösning som passar för er!

 

Målgrupp

Aktiviteten passar perfekt för grupper som är utspridda på olika orter och t.o.m. i olika länder. Även för företag som satsar på mer hållbara alternativ med mindre resor och där man väljer att göra aktiviteter oftare, som inte är lika kostnadsdrivande. 

Video

Kostnader

Offert

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Digital Matlagningsaktivitet. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Heli Jumppanen

Recepten var enkla att följa och maten blev verkligen super gott och lyckat . Vi gjorde lammracks som huvudrätt och det blev riktig restaurang kvalité. Vi valde också att få råvarorna hemlevererade och allt fungerade smidigt. Trots att vi var så många som 30 st och satt på var sitt håll fungerade allt jättebra och det var enkelt att ställa frå...

Visa hela
Katrin Welin, FiDo Consulting

Som avslutning på digital heldagskonferens arrangerade vi tillsammans med Cecilia på Kreativa kök en gemensam matlagning. Cecilia ordnade också med god lunchlåda och fika till dagen. Mycket bra samarbete inför och under aktiviteten. Mycket logistik med att få ut råvaror och mat till teamet som löstes smidigt. Och ankan blev super!

Mats Persson

Vi körde ett event med jobbet där Cecilia från Kreativa kök ledde en cook along, det var riktigt roligt och spännande att få testa på något man aldrig lagat själv innan. Det var bra beskrivet och hon hjälpte även oss som kom in lite sent i mötet så vi kom ikapp och kunde bli färdiga också! Kanon-event!

Kreativa Kök Sverige AB

Kreativa Kök- Matlagningsaktiviteter live, cook along digitalt & föreläsningar gärna på hälso- och hållbarhetstema

Sedan 2013 har Kreativa Kök arrangerat matlagningsaktiviteter och kurser för flera tusen personer. Vi älskar att arrangera roliga aktiviteter och skapa minnesvärda upplevelser för våra grupper som lagar mat med oss! Våra kunder säger att vi förmedlar entusiasm, glädje och...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Kreativa Kök Sverige AB

Kontaktuppgifter till Kreativa Kök Sverige AB

Kreativa Kök Sverige AB


 Visa telefonnummer
kreativakok.se

Recensioner
Recensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Digital Matlagningsaktivitet, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information