Inga recensioner än

Laserdome

Laserdome i Kållered, i Göteborg
Pris
100 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Varje dag se detaljer
Pris
100 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Varje dag se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Laserdome

Utmana dina kompisar på Laserdome

Välkommen till Laserdome Kållered -lasergame när det är som bäst! Med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi.

Inför spelet

Lasergame när det är som bäst! Laserdome i Göteborg spelas i en fängslande miljö full med hinder, ramper, ljus och ljudeffekter som får adrenalinet att pumpa. Det här är inte VR - det här är på riktigt! Med futuristiska laservapen utmanar du dina kompisar i matcher om 20 till 40 minuter i vår gigantiska spelarena.

Inför varje lasergamematch får ni tydliga instruktioner om hur spelet går till, delas ni in i lag och ges chans till kort taktiksnack. Därefter går startsignalen och ni har 20 sekunder på er att gömma er i arenan - därefter går startsignalen och infernot kan börja. Er uppgift är simpel, samla så mycket poäng som möjligt genom att oskadliggöra fienden till varje pris. Obegränsat med skott, obegränsat med liv! Efter varje lasergame match får alla deltagare detaljerad statistik om sin oerhörda skicklighet.

Inför matchen får alla se en film som förklarar hur spelet går till. Väl inne i vapenrummet tar du på dig utrustningen med pistolen fram, spänner fast utrustningen ordentligt på bägge sidor och hakar loss pistolen. Du är nu redo för matchen. När domaren aktiverar spelet har du 20 sekunder på dig att gömma dig inne i arenan.

Vad går det ut på?

Din uppgift är att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning. Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröst ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & vapenträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng. Efter spelets slut sammanställs resultaten och alla kan se slutresultatet på skärmar i vapenrummet samt receptionen.

Du har alltid obegränsat med skott och liv, men när du själv blir träffad så slutar ditt vapen och utrustning att fungera i c:a 7 sekunder och du förlorar en del poäng. Efter 7 sekunder aktiveras utrustningen igen och du är redo att hämnas…

Spelar ni lagmatch gäller det att skjuta dina fiender men inte dina lagkamrater. Du ser skillnad på lagen genom deras färger på utrustningen. Spelar ni solomatch är alla andra spelare dina fiender oavsett färg.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Varje dag

  • Aktivitet
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Laserdome. Det är gratis och inte bindande!
Laserdome i Kållered
Bangårdsvägen 37
428 36 Kållered

Ha en rolig stund på Laserdome i Kållered

Laserdome i Kållered erbjuder allt under ett tak! Firmafest, konferens, middagar (fullständiga rättigheter), svensexor, möhippor, kompis-sällskap, barnkalas. PARKERING Stor gratisparkering precis utanför och det finns laddstolpar mot betalning. ÖPPETTIDER Öppet alla dagar:Mån-tor 12.00-19.00Fre 12.00-22.00Lör 10.00-22.00Sön 10.00-19.00 Företag/grupper kan vi ha...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Laserdome i Kållered

Highlights