Inga recensioner än

The Cube (likt escape room)

Laserdome i Kållered, i Göteborg
Pris
195 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Varje dag se detaljer
Pris
195 SEK inkl. moms
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Varje dag se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

The cube

Prova lyckas lösa The Cube

I detta samarbetsspel får deltagarna verkligen ha huvudet på skaft för att lyckas och kunna låsa upp kuben och nå guldmynten.

Är du gängets snille?

The Cube består av 12 kuber och 70 olika uppgifter där ni delas upp i olika lag och skall samarbeta och lösa ”kuberna”. Klarar ni att lösa en kub får laget ett guldmynt som fungerar som poäng. Vid slutet av speltiden kommer spelledaren hjälpa till med att räkna ihop mynten och det lag med flest mynt avgår med segern!

Aktiviteterna är anpassat för grupper från 2 – 50 personer och är ni fler än 5 fördelas ni upp i lag som konkurrerar mot varandra utifrån hur många ni är. Det här är en riktigt kul och spännande aktivitet som sätter samarbetsförmågan främst.

Klarar ditt lag att lösa Kuberna?

Vi har hämtat inspiration från escaperooms och fångarna på fortet och skapat en aktivitet där samarbete är huvudfokus för att lösa uppggifterna. En perfekt teambuildingaktivitet för företag, kollegor, svensexor, möhippor eller kompisgänget!

Som ett Escaperoom fast det gäller att lyckas låsa upp kuberna genom att lösa de många klurigheter och utmaningar kuberna erbjuder. Man är alltså varken inlåst, springer runt eller riskerar bli varm.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Varje dag

  • Aktivitet
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om The Cube (likt escape room) . Det är gratis och inte bindande!
Laserdome i Kållered
Bangårdsvägen 37
428 36 Kållered

Ha en rolig stund på Laserdome i Kållered

Laserdome i Kållered erbjuder allt under ett tak! Firmafest, konferens, middagar (fullständiga rättigheter), svensexor, möhippor, kompis-sällskap, barnkalas. PARKERING Stor gratisparkering precis utanför och det finns laddstolpar mot betalning. ÖPPETTIDER Öppet alla dagar:Mån-tor 12.00-19.00Fre 12.00-22.00Lör 10.00-22.00Sön 10.00-19.00 Företag/grupper kan vi ha...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Laserdome i Kållered

Highlights