Har du en kärlek för smycken och hantverk?

Jag är utbildad från början till Grafisk formgivare och arbetade med det i 28 år. Efter nästan 20 år med silversmide som en hobby, växte kärleken för handarbetet i metall och ledde till att jag började assistera min silversmides lärare i Italien med silversmideskurser.

Därpå  blev jag antagen som silversmides lärling med samma lärare tidigare nämnt, och efter ett tag kom jag in hos en Guldsmed i Florens och fick lära mig om stensättning, olika finish på färdiga smycken, och så mycket mera.

Jag lär ut genom “learning by doing”, där jag går igenom varje steg med varje elev. Jag har alltid lärt mig själv bäst genom att göra momenten själv, istället för att titta på när andra gör.

Som elev behöver du aldrig har hållit i en smyckessåg eller smideshammare. Du behöver inte var designer, det enda du behöver är kärlek till smycken och hantverk, samt vill prova göra ett eget smycke som du kan kalla ditt eget. Många som har gått hos mig har liten eller ingen erfarenhet, men man kommer fort in i de olika teknikerna och i slutet av kursen har ni egna smycken som ni har gjort alldeles själva.

Under min tid i Florens fick jag kontakt med olika tekniker, andra smeder och vi delade av våra olika kunskaper. I Sverige erhöll jag nyligen Östersunds Kommuns Kulturstipendium. Jag säljer mina smycken i Sverige samt U.S.A.

Jag älskar mitt “jobb”, både som smyckesdesigner, silversmed och som lärare. Jag får mycket glädje och tillfredsställelse att vara silversmides lärare. Jag vaknar varje morgon med glädje och lust att gå ner i smedjan och kreera!

Visa alla aktiviteter med Laura Wandry Jewelry

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Kreativt skapande Ort Snittbetyg
Silversmide kurs Östersund
Silversmideskurs för nybörjare i härlig lantlig miljö Östersund
Temaresor
Silversmideskurs i Toscana Toscana

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Laura Wandry Jewelry och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Laura Wandry Jewelry

Köpmangatan 67
831 35 Östersund

 Visa telefonnummerDet finns inga recensioner för Laura Wandry Jewelry

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Laura Wandry Jewelry och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information