Lokal 17 Hansa
Lär dig laga mat med Lokal 17 Hansa
Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger, t ex; Lokal 17 på Hjälmarekajen 17, Alnarp 9 på SLU campus i Alnarp, Jägersro Trav & Galopprestaurang samt restaurangen på Amiralen i Malmö. De olika enheterna kompletteras med våra koncept Cook along, Vinbar 17, Pembert & Company Street Food samt vårt stora utbud av catering.
Verksamheten grundades avden välmeriterade kocken Daniel Pembert. Ett urval av Daniels meriter är bl a:OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.Daniel är fortfarande är kreativt ansvarig och ägare av verksamheten tillsammans med Tommy Nilsson.
Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.
Cook along – den perfekta aktiviteten med kollegorna eller vännerna!
Boka in en kväll tillsammans med oss i vårt kök. Vi lär ut detaljerna för att få vardags- och festmaten att smaka och se bättre ut genom kockens kunskap och egna små knep. Ni lagar 3 av kvällens 4 rätter tillsammans med våra duktiga kockar. Är ni över 15 personer kommer det även att bli matrelaterade matlagningstävlingar i form av Kockarnas Kamp.
PEMBERT & COMPANY
Ta del av professionell expertis från Daniel Pembert med kollegor
- Vunnit OS-guld med Skåne Culinar 2016.
- Guldmedaljörer vid VM i Luxemburg november 2014.
- Sveriges Representant i Nordic Chef 2013.
- Semifinalister i årets kock 2013.