Få mer information från arrangören👍

Lokal 17

Lokal17

Lär dig laga mat med Pembert & Company

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger, t ex; Lokal 17 på Hjälmarekajen 17, Alnarp 9 på SLU campus i Alnarp, Jägersro Trav & Galopprestaurang samt restaurangen på Amiralen i Malmö. De olika enheterna kompletteras med våra koncept Cook along, Vinbar 17, Pembert & Company Street Food samt vårt stora utbud av catering.

Verksamheten grundades avden välmeriterade kocken Daniel Pembert. Ett urval av Daniels meriter är bl a:OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.Daniel är fortfarande är kreativt ansvarig och ägare av verksamheten tillsammans med Tommy Nilsson.

Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

LOKAL 17 

På Lokal 17 gräver vi där vi står – lokala råvaror blandas omsorgsfullt med nordiska råvaror. Malmös internationella influenser och mångfald inspirerar oss också att ta ut svängarna lite extra ibland i skapandet av nya smakupplevelser. På så sätt skapar vi vårt unika uttryck, såväl i smakupplevelse som det visuella på tallriken. Det ska vara vackert, gott och skapa nyfikenhet.

I vårt kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, precis som att du som gäst ska känna dig lika välkommen varje gång du kommer till oss. Oavsett om det är lunch, middag, en drink efter jobbet eller på matlagningsevent – du är alltid välkommen till oss på Lokal 17.

Ta del av professionell expertis från Daniel Pembert:

  •  Vunnit OS-guld med Skåne Culinar 2016.
  •  Guldmedaljör vid VM i Luxemburg november 2014.
  •  Sveriges Representant i Nordic Chef 2013.
  •  Semifinalist i årets kock 2013.
Visa alla aktiviteter med Lokal 17

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Mat & dryck
Matlagning Ort Snittbetyg
Matlagningsevent — Cook along Malmö

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Lokal 17 och veta mer om deras aktiviteter.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Lokal 17

Hjälmarekajen 17
211 19 Malmö

Tel: 0735303442

Highlights