Visa aktivitet.se som: Mobil

Magastian är två killar från Järfälla i Stockholm vid namn Magnus och Sebastian. Vi uppfann och utvecklade DOSA som brädspel och släppte det världen över för att sedan gå vidare och göra det till Sveriges nyaste sport! Nu tar vi nästa steg och erbjuder DOSA som aktivitet på alla sorters tillställningar!

 

DOSA blev nominerat till årets spel på världens största spelmässa, fått dice tower stamp of approval, 4 getingar i expressen och har spelats världen över från ullared till new york av tiotusentals människor. 

 

Vi vänder oss till allt och alla som ska ha någon slags tillställning. Vi kan arrangera turneringar oavsett antal deltagare och längd på en plats där ni vill. Fester, aw, kick offs, konferenser, invigningar, bröllop, som ett tävlingsmoment i butik eller varför inte på en premiär av något slag. Vi har t ex stått i butik och tävlat ut trisslotter där kunder fick kasta en dosa var och försöka landa den på en trisslott för att vinna den. Även "dagens highscore" kopplat med sociala medier har gett fantastiska resultat.

 

Vi löser det mesta och det vi kan erbjuda är unikt och med största sannolikhet har ingen tidigare testat det vilket gör det extra roligt och skapar ofta extra mycket uppmärksamhet.

Visa alla aktiviteter med Magastian Handelsbolag

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Sport & utmaning Ort Snittbetyg
DOSA Rikstäckande
5,0 (3)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Magastian Handelsbolag och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Magastian Handelsbolag

Yrvädersvägen 27
177 71 Järfälla

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Erik G
(5)
Väldigt kul och bra uppstyrt. Det blir väldigt tävlingsinriktat fort, väldigt spännande att alla får mötas i något som ingen tidigare gjort. Rekommenderar starkt DOSA!
Helena
(5)
Superkul aktivitet! Alla kan vara med, på samma premisser. Rekommenderar alla att prova detta, en jättekul tävling man kan ha på jobbet.
Martin E
(5)
Har spelat i två dosa-turneringar och varit lika kul båda gångerna. Bra arrangerat och kul att se folk som aldrig kastat förut!
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Magastian Handelsbolag och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.