Visa aktivitet.se som: Mobil

Mordgåta där du är ledaren

Middagsaktivitet
Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala
2-3 timmar
150 SEK

Info om Mordgåta där du är ledaren

Mord till festen? En deckargåta med mingel, humor och intriger

Du och ditt sällskap har samlats en kväll för att njuta av en god middag. Men så sker ett mord. Ett mord där alla spelar varsin roll – och en av er är mördare. Som alla framgångsrika detektiver vet sitter varje karaktär på sin del av lösningen till gåtan, därför passar ett middagsmord perfekt för att bryta isen eller knyta samman ett sällskap. Som tema för festen, teambuilding och konferensaktivitet.

Med hjälp av ledtrådar, mingel och improvisation har du i uppdrag att ta reda på vem som är den skyldige, tjäna mest pengar, samt hålla dig själv och ditt rykte vid liv. Middagsmord är en rolig, klurig och social aktivitet som lättar upp stämningen och skapar avslappnat mingel. Flera olika teman, fullspäckade med intriger och välkända karaktärer, finns att välja bland. Vi har både engelska och svenska teman. Middagsaktiviteten kan hållas vart som helst i Sverige. 

Sätt ihop en egen mordgåta för företagsfesten

Är du sugen på mord på ett lite mer personligt vis? Då är det mordlådan du är ute efter. Men lättförståeliga instruktioner och inspelade ljudfiler från Middagsmord kan du administrera gåtan och samtidigt själv vara med och lösa den.

Detta event erbjuds även i utökad variant med instruktör om det hålls i Stockholmsområdet.

Målgrupp

För sällskap mellan 8 och 150 personer över 18 år. Passar för företagsfest, som festtema, möhippa, svensexa och teambuilding, eller bara som en festanledning  i sig själv!

Kostnader

150 kr per person

Videoreportage

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Mordgåta där du är ledaren. Det är gratis och inte bindande!

Middagsaktivitet

Middagsaktivitet

Middagsaktivitet är ett litet och personligt företag med lång erfarenhet av event och fest. Verksamheten baseras på konceptet Middagsmord och har varit verksamma sen 2009. De har finslipat sitt koncept under åren, och erbjuder idag även det nyare konceptet Middagsapokalyps. Middagsaktivitets instruktörer är experter på att få alla i gruppen att...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Middagsaktivitet

Kontaktuppgifter till Middagsaktivitet

Middagsaktivitet

Drottningholmsvägen 8A
11242 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.middagsaktivitet.se


Recensioner

Nela_Malmö
(4)
Jätterolig aktivitet för en större grupp. Ställer dock lite krav på ledaren att vara alert och följa allas uppdrag. Alla var jättengagerade och gick in I sina roller. Tack för bra support när vi som ledare ringde och behövde hjälp med att reda ut vissa detaljer.
Fredrik
(5)
Vi använde mordgåtan på en möhippa där de flesta inte kände så många andra. Det blev en väldigt bra isbrytare tack vare att många gick in i sina roller väldigt hängivet. Bra instruktioner som var lätta att följa, och även om ingen kom i närheten av att gissa mördaren, hade alla väldigt roligt.
Linda
(5)
Riktigt rolig aktivitet, och kul att själv vara ledaren!
Intresseanmälan

För att få mer information om Mordgåta där du är ledaren, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Mordgåta där du är ledaren
Recensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information