Visa aktivitet.se som: Mobil

Mordgåta: Middagsmord med Knugen, Chillvia och den svenska kändiseliten

Middagsaktivitet
Stockholm
2-3 timmar
150 SEK
Efter överrenskommelse

Info om Mordgåta: Middagsmord med Knugen, Chillvia och den svenska kändiseliten

Mordgåta hos middagsmord

Mordfyllt rollspel för företagsfesten, möhippan eller svensexan

Ni har samlats en kväll för att njuta av en god middag. Men! Så sker ett mord. Ett mord där ni själva spelar varsin roll – och en av er är mördare. Som alla framgångsrika detektiver vet sitter varje karaktär på sin del av lösningen till gåtan, därför passar ett middagsmord perfekt för att bryta isen och knyta samman ett sällskap.

Med hjälp av ledtrådar, mingel och improvisation har du i uppdrag att ta reda på vem som är den skyldige, tjäna mest pengar, samt hålla dig själv och ditt rykte vid liv. Men oroa dig inte, en eller flera av våra värdar kommer vägleda er under hela kvällen.

I det här temat har celebriteter som Maria Mordezami, Kokaina Lugn och Bjärt Karlsson samlade på slottet för att fira Knugen och Chillvias silverbröllop. Alla tilldelas en igenkännbar roll med uppdrag, detaljer och anknytningar till de andra karaktärerna på festen.

Målgrupp

För sällskap mellan 8 och 150 deltagare. Passar speciellt för teambuilding, julfest, företagsfest, möhippa eller svensexa. 

Kostnader

150 kr per person

Videoreportage

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Mordgåta: Middagsmord med Knugen, Chillvia och den svenska kändiseliten. Det är gratis och inte bindande!

Middagsaktivitet

Middagsaktivitet

Middagsaktivitet är ett litet och personligt företag med lång erfarenhet av event och fest. Verksamheten baseras på konceptet Middagsmord och har varit verksamma sen 2009. De har finslipat sitt koncept under åren, och erbjuder idag även det nyare konceptet Middagsapokalyps. Middagsaktivitets instruktörer är experter på att få alla i gruppen att...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Middagsaktivitet

Kontaktuppgifter till Middagsaktivitet

Middagsaktivitet

Drottningholmsvägen 8A
11242 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.middagsaktivitet.se


Recensioner

Mikaela Hegg
(5)
Vi körde middagsmord till årets julbord med jobbet. Samtliga av våra ca 30 anställda tyckte att det var superkul och vår lekledare Kajsa var toppen! Grym kväll!
Kalle
(5)
Bästa kvällen med gänget! Alla tyckte det var superkul!
Anna
(4)
Runt bordet blev det inte det vanliga kollege-snacket, utan något helt annat och det var kul! Speciellt för en grupp kollegor som oss. Välskrivna instruktioner delades ut till var och en, men ändå var det svårt för några att komma igång och in i sin roll. Hur roligt det hela blir hänger på hur många som vågar spela ut, bjuda på sig själv och hu...
Visa hela
Intresseanmälan

För att få mer information om Mordgåta: Middagsmord med Knugen, Chillvia och den svenska kändiseliten, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Mordgåta: Middagsmord med Knugen, Chillvia och den svenska kändiseliten
Recensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information