Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Middagsaktivitet

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 24 recensioner.

Julia
(5)
Vi hade detta som aktivitet på en möhippa tillsammans med lekledaren Martin. Det var superlyckat från början till slut och verkligen någonting jag kan rekommendera andra att testa!
Mikaela Hegg
(5)
Vi körde middagsmord till årets julbord med jobbet. Samtliga av våra ca 30 anställda tyckte att det var superkul och vår lekledare Kajsa var toppen! Grym kväll!
Amanda
(5)
Alla va sååå nöjda och tyckte det var jättekul med alla kläder och peruker! Det blev mycket lyckat allting!
Kalle
(5)
Bästa kvällen med gänget! Alla tyckte det var superkul!
Rebecka
(4)
Verkligen roligt att göra med jobbet som teambuilding. Hade nog varit kul med vänner och familj också.
Cecilia
(4)
Kul med rollspel och med olika "kändisar" att tolka.
Anna
(4)
Runt bordet blev det inte det vanliga kollege-snacket, utan något helt annat och det var kul! Speciellt för en grupp kollegor som oss. Välskrivna instruktioner delades ut till var och en, men ändå var det svårt för några att komma igång och in i sin roll. Hur roligt det hela blir hänger på hur många som vågar spela ut, bjuda på sig själv och hu...
Visa hela
Nela_Malmö
(4)
Jätterolig aktivitet för en större grupp. Ställer dock lite krav på ledaren att vara alert och följa allas uppdrag. Alla var jättengagerade och gick in I sina roller. Tack för bra support när vi som ledare ringde och behövde hjälp med att reda ut vissa detaljer.
Eric Lind
(4)
Vi var ett kompisgäng som testade på en middagsaktivitet där vi skulle lista ut hur ett mord hade gått till under kvällen, vem som hade gjort det och varför. Vi blev tilldelade roller och en del instruktioner hur vi skulle agera och sedan började middagsbjudningen. Det blev en jättefin kväll, en kväll där vi fick testa varandras samarbetsför...
Visa hela
Donald Tramp
(4)
Spännande sätt att få folk att mingla och jobba i team, alla tyckte att det var ett jättetrevligt sätt att umgås.
Erik
(5)
Roligt och genomtänkt, lagom avancerat för två timmar.
Ulrika
(5)
Fantastisk mat & dryck i en miljö som verkligen får alla att känna in stämningen. Vi är i teamet 40 personer - alla, ja verkligen alla gillade detta. Tack Josefin för ett bra arrangemang till bra pris.//Ulrika
Fredrik
(5)
Vi använde mordgåtan på en möhippa där de flesta inte kände så många andra. Det blev en väldigt bra isbrytare tack vare att många gick in i sina roller väldigt hängivet. Bra instruktioner som var lätta att följa, och även om ingen kom i närheten av att gissa mördaren, hade alla väldigt roligt.
Linda
(5)
Riktigt rolig aktivitet, och kul att själv vara ledaren!
Daniel
(5)
Det blev mycket bra! Både middagsmordet och restaurangen/rummet/maten. Alla tyckte att det var roligt!
Helena
(5)
Vi hade väldigt trevligt! Roligt att få gå in i en roll och att få se en annan sida av sina kollegor.
Tobias
(4)
Otroligt roligt och bra arrangerat, vi var ett gäng på 11 kollegor som känner varandra rätt väll, efter denna kväll med super trevliga Anna som ledare så har vi sett andra sidor som kanske inte framkommer på en traditionell arbetsfest och det uppskattades av samtliga i sällskapet. Rekommenderas varmt!
Ulla
(5)
Tack för en trevlig kväll, den blev väldigt uppskattad!
Leif Näslund, Örnsköldsvik
(5)
Festen blev en succé, alla levde sig in i rollerna och allt blev mycket lyckat! Tack för ett bra arrangemang!
Anna
(5)
Kul att vara med!
sChh
(5)
Både kul och spännande middag med många överraskningar som framkallade sidor av människor man inte tidigare hade sett! 5/5 förtjänade det!
Pelle K.
(4)
Det var en spännande gåta, man blev verkligen imponerad över hur väl det hela hängde ihop och det kändes mycket bekvämare med småpratet än det brukade.
Alfredo
(5)
Kul kväll som började med en introduktion till ett apokalyptiskt scenario som utspelat sig, där rollspel, problemlösning och kommunikation var viktigt. Härlig stämning och bra icebreaker för de som inte är allt för bekanta.
Göthe
(5)
Underhållande kväll med god mat och roligt rollspel. Rekommenderas!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information