Visa aktivitet.se som: Mobil

Nyskapande Femkamp. Perfekt för företag, svensexor och möhippor

Mondiala Entertainment
Göteborg
2,5 timmar
320 - 3 200 SEK
Efter överrenskommelse

Beskrivning


Femkamp

Femkamp

Femkamp som du ALDRIG gjort den förut. Spänning, utklädnad, adrenalin och utmaningar som du knappt kunnat drömma om.

Beskrivning

I Mondiala Entertainments femkamp får ni möjlighet att testa på grenar ifrån våra andra spännande aktiviteter. Ni får provsmaka lite av varje. Det blir full utklädnad för alla deltagare. Våra instruktörer och skådespelare tar er med på en resa som ni sent ska glömma. 

Upplägg
När ni kommer så bjuder vi på genomgång av säkerhet och regler, därefter kommer ni  att delas in i två lag. Sedan ska det göras upp i en episk kamp. Fem grenar. Bara ett lag kan vinna. Låt utmaningarna börja!

Ni kommer att ha valt ut era fem grenar redan innan ni kommer och det kommer att vara väl förberett och uppdukat för er. Ni kommer att bli utklädda i häftiga kläder! 

Sedan är det dags för en unik femkamp som det garanterat kommer att pratas om under lång tid framöver. .

Femkamp3Grenar som finns att välja på:

  • Bågskytte (Här gäller det att träffa levande måltavlor)
    Ja, du förstod rätt det kommer att vara skådespelare som springer runt som ni kommer att få skjuta pil på. Det är förstås så kallade "bofferpilar" som används.  Pilar som har en liten "kudde" istället för en pilspets.

Gladiatorkamp (I gladiatorkampen kämpar man i envig)
Varje deltagare i laget kommer att möta någon ur det andra laget i strid med svärd och sköld alternativt annan gladiatorbeväpning.  Vapen som används är förstås inte farliga på riktigt utan är rollspelsvapen ifrån företaget calimacil.
femkamp 2

Vampyrjakten
Här ska laget samarbeta för att fånga in en livsfarlig vampyr. Denna vampyr är förstås mycket stark så en ensam lagdeltagare kommer inte långt. Det är enbart genom bra samarbete som laget kommer att kunna lyckas. Det lag som lyckas fånga in vampyren finner förstås den här grenen.

Flykten

Lagen ska här fly undan våra poliser efter att ha brutit sig ut ur finkan. I världen finns det förstås en del bra gömställen och ett och annat vapen. När adrenalinet pumpar gäller det att hålla huvudet ka
llt. Håll er undan lagens långa arm längre än det andra laget så vinner ni det här grenen.

Wanted
I grenen "Wanted" gäller det att jaga fast en farlig bov som är på rymmen.  Ni kämpar förstås också samtidigt emot det andra laget. Ni gestaltar prisjägare. Vilket lag lyckas fånga våran bov och ta hem priset? 

Blindjakt 

Katten måste fånga råttan, med hjälp av sina lagkamrater, och råttan måste hålla sig undan med hjälp av sina lagkamrater, en rolig och spännande övning där det behövs koncentration och lagarbete. En spännande koncentrationsövning. Både katten och råttan är blinda och måste med hjälp av sina lagkamrater ta reda på i vilken riktning de ska röra sig.

Jedi träning - "May the force be with you", här gäller det att lyckas med hjälp av sitt sjätte sinne.
Om man inte kan se sin motståndare så måste man använda sitt sjätte sinne och känna vart han eller hon är någonstans.  Mycket skratt utlovas.

Klurighetskampen
I Klurighetskampen blir det uppgörelse i ett antal olika kluriga spel. Här gäller det att använda sin tankekraft och mentala förmåga framför sin fysiska förmåga. 

Linjestrid

I denna gren blir det strid mellan två sköldmurar. Det blir en episk uppgörelse där det finns en mängd olika taktiker ni kan använda. Det är förstås viktigt att hålla ihop linjen och samarbeta väl. 

Assasinate The King

I denna spännande gren är ena laget kungens livvakter och det andra laget är rövare som har som mål att döda kungen. Här är det taktik som gäller. En mycket spännande och fartfylld gren. 

Storm The Keep

Här ska det ena laget försvara sitt fort och det andra laget ska försöka inta fortet. Det går förstås på tid och involverar mycket taktik och action. 

Målgrupp

Passar för företag, svensexor, möhippor, födelsedagsfester, kompisgäng, kickoffer.

Kostnader

320 kr per person.

Minimibetalning för tio personer 3 200 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Nyskapande Femkamp. Perfekt för företag, svensexor och möhippor. Det är gratis och inte bindande!

Mondiala Entertainment

Mondiala Entertainment

Mondiala Entertainment erbjuder unika upplevelser för ditt speciella tillfälle. Vi har allt mellan show och teater till aktiviteter och events. Vårt mål är att förgylla tillvaron för alla människor med riktigt bra underhållning. Vi tar dig in, inuti upplevelsen där du kan...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Mondiala Entertainment

Kontaktuppgifter till Mondiala Entertainment

Mondiala Entertainment

Bildradiogatan 4
421 34 Västra Frölunda

 Visa telefonnummer
www.mondialaentertainment.com


Intresseanmälan

För att få mer information om Nyskapande Femkamp. Perfekt för företag, svensexor och möhippor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Nyskapande Femkamp. Perfekt för företag, svensexor och möhippor

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information