Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Mordmysterium AB – Deckargåta med middag

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Helena Ask, Circus
(5)
Här kommer några rader om upplevelsen: Roligt och klurigt event! Det var bra uppstyrt med tillräckligt tydliga instruktioner från er ledare. Kul detalj med klockan på väggen och lite stressande musik i bakgrunden. Själva uppgifterna var svåra men roliga. Bra att det var många olika typer av uppgifter så man fick tänka till på flera plan. Det ...
Visa hela
Malin Carlsson
(5)
Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation än den vanliga "jobbsituationen". Att de kom till oss och satte ordning allt själva var ett stort plus i kanten, tog inte någon extra tid i anspråk från oss utöver själva aktiviteten. Rekommenderar detta varmt till ...
Visa hela
Maria Carlsson
(5)
Först och främst vill jag tacka för en fantastiskt trevlig övning i går kväll. Det föll superlativ från ALLA. Vi hoppas självfallet att kvällen i morgon skall bli lika lyckad som den i igår.
K-Rauta, Jönköping
(5)
Tack för en jättelyckad kväll i Lördags. Tony & Frida var jätteduktiga. Tiden gick lite för fort så vi hann inte klura ut allt innan tiden gick ut, men bra att vi kunde göra den klart några minuter till ...Ha Ha Vi har enbart positivt att säga om denna grej, vår personal tyckte det var jättelyckat.
Hannah Magnusson
(5)
Jag måste säga att jag är imponerad av er servicekänsla. Man ser sällan sådant nu för tiden!
Jacqueline Hansson
(5)
Hej! Vi är ett Kooperativ som var på Stenungsbaden i Stenungssund. Vi hade beställt TactiQ Escape Box. Vår ledare för kvällen var fantastisk och det är till honom som vi vill skicka ETT STORT TACK!!!! Alla i personalen och även vi som beställt detta är mycket nöjda och ville passa på att ge honom en hälsning från oss alla. Vi kommer att berätta ...
Visa hela
Genom Swedish Events
(5)
Jag vill bara meddela att kunden var jättenöjd och ville att jag skulle hälsa det. De tyckte upplägget var riktigt bra och att det var ett riktigt plus att de fick vara i en separat avdelningen så att de kunde höra och fokusera på mordmysteriet. De sa även att  skådespelaren var riktigt grym så det kan du få förmedla.
Hampus, Rusta
(5)
Vill tacka för den smidiga och snabba bokningen förra veckan. Vi hade riktigt roligt 😊 över förväntan verkligen! Kommer rekommendera vidare.
Andreas, IN-TOTO
(5)
Vill bara sända ett stort tack till ett lyckat event. Bengt var grym och alla gäster uppskattade att lösa mysteriumet.  Skicka mina bästa hälsningar till Bengt!
Kristin, SOS
(5)
Tack för igår! Vi hade en mycket rolig kväll. J All heder till vår värd, Bengt, som gjorde ett kanonjobb!
Marie
(5)
Ville bara tacka för en hel lyckad kväll. Alla super nöjda med god mat och roligt upplägg. Mycket trevlig personal!
Andreas, King
(5)
Härliga tider!! Och så vill jag passa på att tacka för en fantastisk kväll. Jag var lite orolig innan för den här gruppen är inte särskilt naturligt extroverta, men allt gick supersmidigt mycket tack vare upplägget och insatsen från er sida. Hela gruppen tyckte det var riktigt roligt och vi har flera roliga anekdoter att prata om J.
Ann-Sofie
(5)
Vi vill tacka för en mycket rolig och spännande kväll! Stort tack till vår instruktör Linda (?), som så väl anpassade det hela efter deltagarna! En kväll vi kommer att minnas och skratta åt länge! Några hoppas redan på en ny släkttradition... :-).
Tove
(5)
Vi var igår och löste mordmysterium på GST i Göteborg och hade SÅ KUL! Undrar om ni byter ut gåtan framöver så vi kan gå igen?
Charlotte
(5)
Vi har haft kickoff med olika aktiviteter varje år de senaste 11 åren, men detta var det bästa vi gjort och som alla fortfarande pratar om. Att alla kunde mingla och prata med varandra istället för att bara ha kontakt med 3-4 vid ett middagsbord var toppen. Kul story och fantastiskt engagerade ledare. Tack!
Katrin
(5)
Otroligt kul upplevelse som andades kvalitet rakt igenom. Kluriga uppgifter som vi inom laget lyckades lösa tillsammans. Tufft med musik och storbildskärm. Kul att alla kunde tävla tillsammans trots att vi var ett stort företag. (60 pers.)
Jeanette
(5)
Vi hade en helt magisk kväll. Vi skrattade så vi tjöt och ledarna var otroligt skickliga som höll i alla bitar. Det blev aldrig tråkigt utan nya saker hela kvällen och jag har aldrig haft så kul med mina kollegor.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information