Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Njutningsfrämjandet i Göteborg

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Malin Lundström, Lisebergs Restaurant AB
(5)
Tack för en kanonkväll, bra mix av kunskap, tävling och glimten i ögat.
Malin Lundström, Lisebergs Restaurant AB
(5)
En perfekt rolig avslutning efter en lång konferensdag!
Tobias Caple
(5)
Vi hade Ölkampen på en svensexa i lördags. Vi var 18 killar som var mycket nöjda med upplägg, och variation på ölsorter och frågor. Simon ledde på ett naturligt sätt tävlingen och provningen och gjorde eventet riktigt bra. Vi fick prova ölsorter som öppnade ögonen för många av oss. Vi är alla mycket nöjda med Ölkampen och skulle starkt rekommend...
Visa hela
Pawel Wiberg
(5)
Ölkampen var en jättebra kombination av ölprovning och ölquiz, som gav så mycket mer än bara ölprovning hade gjort. Upplägget var mycket bra och intressant. Simon som höll i Ölkampen var mycket kunnig inom området och kunde förmedla sina kunskaper på ett mycket intressant sätt. Vi var mycket nöjda med vår kväll.
Fredrik Dahl
(5)
Tack för en väldigt intressant och inspirerande kurs! Har gått i ölbryggar tankar i 1½ år nu men ni visade verkligen hur enkelt det var.
Anders
(5)
Efter att ha gått kursen tidigt i våras så har det fastnat och ja har köpt utrustning och böcker och börjat brygga hemma. Första resultatet var över all förväntan. Skitkul! Rekomenderar kursen varmt :)
Patrik
(4)
Blev riktigt inspirerad att sätta igång! Efter denna eftermiddag känns det absolut möjligt att brygga ett bra öl. Kommer sätta min första sats till helgen!
Erik Helmfridsson
(4)
En mycket trevlig eftermiddag. I och med ölbryggningens olika steg lämnades mycket tid för pedagogisk genomgång av metoder och teorier som varvades med praktiska övningar. Vi blev mycket inspirerade och har sedan kursen själva satt en sats Porter och fått många bra tips och idéer från Njutningsfrämjandets två experter.
Marcus
(5)
Jättetrevlig och informativ tillställning. Efter kursen var vi så taggade och fulla av självförtroende att vi satte en egen sats redan helgen efter. Rekomenderas starkt.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information