Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation

RA Äventyr & Utveckling, i Malmö (+1 orter)
Längd
4tim -heldag
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
4tim -heldag
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation

Arbeta i grupp, skratta tillsammans

Under ett grupputvecklingsprogram med oss, är syftet att skapa goda förutsättningar för samarbete i en grupp. Kanske vill ni i gruppen lära känna varandra bättre, öka förståelsen för varandras behov, eller hitta vägar till mer konstruktiv problemlösning?  Våra utbildade handledare inleder med en genomgång av de gruppdynamiska teorier vi utgår ifrån och följer sedan gruppen på nära håll genom hela programmet – genom övningar, analyser och utvärderingar.

Klurighet, kreativitet och kommunikation

Teorier om gruppdynamik kombineras med roliga aktiviteter som är samarbetskrävande, praktiska uppgifter, som vi anpassar efter gruppen. Det krävs klurighet, kreativitet, samarbete och kommunikation för att lösa dem. Våra erfarna handledare följer upp varje övning med reflektion, diskussion och utvärdering: Vad gick bra? Vad behöver vi göra bättre? Modellen är effektiv för att belysa befintliga strategier, utvärdera dem och pröva sig fram till nya arbetsmodeller. Svårigheter vid övningar kan tydliggöra hinder – t ex att bristande samsyn under planeringen skapar svårigheter i arbetsprocessen senare. Goda erfarenheter skapar förutsättningar för tillit och vidareutveckling. Vi gör skillnad på våra övriga aktiviteter som har goda effekter på samarbete, men under ett grupputvecklingsprogram så går vi mer på djupet och utmanar deltagarna att dela med sig av sina egna erfarenheter samt återkopplar dess till teori. minsta tidsåtgång för ett program är 4 timmar, men för att hinna med allt gör sig en heldag bäst– Det går bra att kombinera den handledda grupputvecklingen med ett mer lättsamt eller äventyrligt upplägg, t ex om programmet sträcker sig över flera dagar. Ni kanske vill gå längre och utmana deltagarna med Äventyrsrace, eller på högre höjder?

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Malmö

Målgrupp

För företag och grupper

Kostnader

Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Maria Blåstrand
07 jun 2022
Mycket trevligt

Har varit här med flera grupper. Bra och roliga övningar. Fantastisk plats, massor av möjligheter, vällagad mat och ett ställe att återkomma till.

RA Äventyr & Utveckling
Föreningsgatan 77A
212 14 Malmö

Teambuilding och gruppaktiviteter hos RA Äventyr & Utveckling

RA Äventyr & Utveckling arrangerar riktigt naturnära upplevelser, grupputveckling med djup, äventyrliga utmaningar både fysiskt och mentalt och kreativ avkoppling på en av Skånes finaste platser, i Häckeberga. Vi har ett stort utbud av aktiviteter, många upplevelser samt flera förslag...

Läs mer och visa alla aktiviteter med RA Äventyr & Utveckling

Highlights