Visa aktivitet.se som: Mobil

Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation

RA Äventyr & Utveckling
Lund, Malmö
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation

Arbeta i grupp, skratta tillsammans

Under ett grupputvecklingsprogram med oss, är syftet att skapa goda förutsättningar för samarbete i en grupp. Kanske vill ni i gruppen lära känna varandra bättre, öka förståelsen för varandras behov, eller hitta vägar till mer konstruktiv problemlösning? -Vi arbetar däremot inte med akut kris- eller konflikthantering. Våra utbildade handledare inleder med en genomgång av de gruppdynamiska teorier vi utgår ifrån och följer sedan gruppen på nära håll genom hela programmet – genom övningar, analyser och utvärderingar.

Klurighet, kreativitet och kommunikation

Aktiviteterna är roliga, men samarbetskrävande, praktiska uppgifter, som vi anpassar efter gruppen. Det krävs klurighet, kreativitet och kommunikation för att lösa dem. Vi följer upp varje övning med diskussion och utvärdering: Vad gick bra? Vad behöver vi göra bättre? Modellen är effektiv för att belysa befintliga strategier, utvärdera dem och pröva sig fram till nya arbetsmodeller. Svårigheter vid övningar kan tydliggöra hinder – t ex att bristande samsyn under planeringen skapar svårigheter i arbetsprocessen senare. Goda erfarenheter skapar förutsättningar för tillit och vidareutveckling. – Det går bra att kombinera den handledda grupputvecklingen med ett mer lättsamt eller äventyrligt upplägg, t ex om programmet sträcker sig över flera dagar. Ni kanske vill gå längre och utmana deltagarna med Äventyrsrace, eller på högre höjder?

Målgrupp

För företag och grupper

Kostnader

Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation. Det är gratis och inte bindande!

RA Äventyr & Utveckling

RA Äventyr & Utveckling

Teambuilding och gruppaktiviteter hos RA Äventyr & Utveckling

RA Äventyr & Utveckling arrangerar riktigt naturnära upplevelser, grupputveckling med djup, äventyrliga utmaningar både fysiskt och mentalt och kreativ avkoppling på en av Skånes finaste platser. Vi har ett stort utbud av aktiviteter, många upplevelser samt flera förslag att utgå...


Läs mer och visa alla aktiviteter med RA Äventyr & Utveckling

Kontaktuppgifter till RA Äventyr & Utveckling

RA Äventyr & Utveckling

Föreningsgatan 77A
212 14 Malmö


Intresseanmälan

För att få mer information om Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Grupputveckling - Klurighet, kreativitet och kommunikation

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter