Racing segling - 2 varianter

Sailing Events, i Stockholm
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Racing segling - 2 upplägg

En kappsegling är ett fantastiskt rus som måste upplevas. Det är ingen tillfällighet att så många som över 200 båtar seglar Gotland Runt varje år. Hos Sailing Events har du möjlighet att prova s.k. matchracing där två identiskt likadana båtar bankappseglar mot varandra. Ni kan även välja att delta i en eskaderkappsegling med upp till 20 deltagande båtar samtidigt eller varför inte låta ditt företag deltaga i Sandhamn Open eller Gotland Runt?

Matchrace

Fem minuter till startskottet, hur ligger vi till… Att kappsegla två identiska Grand Soleil 45 på vardera 12 ton och med segelytor över 120 kvadratmeter vardera saknar motstycke. Detta är fantastiska seglingsupplevelser utöver det vanliga. En erfaren skeppare finns med ombord och svarar för säkerheten. Det krävs inga förkunskaper för att prova detta.

Pris 30.000:- exkl. moms (vid 20 pers. 1.500:-/st)

Kappsegling

Upp till 20 båtar kan ingå i kappseglingen med efterföljande regattamiddag för alla deltagare. Kunder mot leverantörer – ekonomiavdelningen mot försäljningsavdelningen. Här öppnas unika möjligheter att i saltstänk få matchas mot sina arbetskollegor och få utlopp för sitt annars så stävjade tävlingssinne. Kontakta oss gärna med offertbegäran för en kappsegling.

Skicka en intresseanmälan så återkommer vi mer information.

Målgrupp

Företag, sällskap, grupper.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Racing segling - 2 varianter. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hos Sailing Events hyr du segelbåtar både för stora och mindre grupper. Sailing Events utbud passar både företag och privatpersoner. Med oss kan du se soluppgången i horisonten, känna naturens kraft i seglen och uppleva hur vinden driver båten framåt. Njut av...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Sailing Events

Highlights