Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding

Längd
Enligt överenskommelse
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Längd
Enligt överenskommelse
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding

Företagskör och röstretorik  vid teambuilding, kick off - Malmö

Välj mellan att erbjuda ditt team en inspirerande kick-off, företagskör eller en dag i Röstretorik, inte vad du säger utan HUR, för större genomslagskraft i all kommunikation som presentationer, föreläsningar, ledning etc

Låt dig och ditt team vässa ert personliga ledarskap med rösten som vapen. Forskning visar att för att få bästa effekt av en kurs bör man skicka hela teamet. Lär er hur ni motiverar teamet med energi i rösten. Gör era medarbetare delaktiga i statusmöten, diskussioner, projektframställningar etc med hjälp av nyanseringar och dynamik. Skapa en inbjudande miljö med hjälp av kroppsspråk och en rösthållning som utstrålar genuin auktoritet.

Förstärk er teamkänsla med en inspirerande och endorfinbefriande körkick-off eller starta en företagskör, ett vitaminpiller när vinterns grå börjar sätta sina spår

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att körsång är nyttigt både för kropp och själ. Studier visar att den sångliga njutningen får hormonerna att signalera välbefinnande. De som sjungit får bland annat höjda halter oxytocin – ett lugn-och-ro-och-välbefinnande hormon – och sänkta nivåer av "stresshormonet" kortisol. Jag har inte haft en enda klient/elev som inte utbristit ” Så trött jag var när jag kom och nu är tröttheten borta!” Sist men inte minst, att det är så kul att sjunga tillsammans!

I företagskursen kan ni välja mellan Röstretorik/Presentation och körsång, eller välj lite längre och få båda. Vi kommer fram till något passande tillsammans! 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Enligt överenskommelse

 • Aktivitet
 • Malmö

Målgrupp

Kursen riktar sig till företag eller grupper som vill ha en inspirerande kick-off, teambuilding. Eller vill arbeta med Röstretorik och på allvar lära sig uttrycka hela sin personlighet och potential.

Sagt om kursen: 

”Maria ledde en song-workshop som avslutning på en ut vecklingsdag.  Proffsigt och med stor glädje och värme tog hon fram sång-kraft vi inte visste vi hade. Vi tog alla ett steg ur våra bekvämlighetszoner och fick i stor gemenskap en fantastisk avlutning på dagen. Rekommenderas!” Ulrika, enhetschef Neurorehab

Video

Röstvård/Presentationsteknik

På företagskursen får ni ett kul, effektivt och befriande sätt jobba med hur du/ni:

 •  Vässar ditt personliga varumärke
 • Skapar driv hos dina åhörare/medarbetare
 • Får du dina åhörare att följa dina instruktioner
 • Gör dig värd att lyssnas på
 • Du kan tala inför större publik och ändå höras utan att skrika
 • Håller koncentrationen uppe hos dina åhörare
 • Skapar intresse hos dina åhörare
 • Hanterar konsten att vara tydlig med mycket bakgrundsljud
 • Undviker missförstånd
 • Gör dig intressant och inspirerande i vad du än pratar om

Jag kommer ut till er och jobbar i 2 timmar eller ni kommer till mig. Intensiva timmar där ni får jobba fysiskt med att hitta rätt muskelgrupper. Mentalt med att tänka på hur ni håller ett föredrag och ett och annat skratt som lättar på grupptrycket. Eller en workshop i heldag späckad med "hands on" övningar att gå hem och implementera.

Företagskör

Börja dagen med en stunds energihöjande körsång. Fyll på oxytocin- och kortisolförrådet och få högre välbefinnande och lägre stressnivåer. Aktiviteten börjar med uppvärmning, ren röstvård som alla kan applicera under presentationer och projektframställningar, det vill säga andningsövningar och enklare röstövningar. Därefter sjunger vi populära låtar, allt från pop, visor, schlager, musikal etc, enkelstämmigt, kanon och enklare stämmor. Inga förkunskaper krävs och allt anpassas efter gruppens sammansättning.

Jag kommer ut till er och jobbar 1 timme i veckan eller ni kommer till mig. Körsång främjar samarbete och dynamik i en arbetsgrupp! Glöm som sagt inte att de som sjungit får bland annat höjda halter oxytocin – ett lugn-och-ro-och-välbefinnande hormon – och sänkta nivåer av "stresshormonet" kortisol. Jag ger er en timme i veckan späckad med friskvård, sång och skratt.

PS När du gör en intresseanmälan får du också en kort lektion i hur man blir en professionell talare med vårat nyhetsbrev "Lilla sångskolan". Förutom lektioner i både sång och tal även uppdaterar "Lilla sångskolan" dig även om kursstarter, konserter och liknande. DS

Kostnad enligt överenskommelse.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Susanne
12 jul 2016

Intressant och mycket användbart! Kul och bra med alla praktiska övningar. Tack!

5/5
Jens
12 jul 2016

Rekommenderar kursen för att rösten är viktig och med övningar kan man till och med lyckas bättre!

4/5
Susanne
14 feb 2013

Jag går hos AnnaPauline på röstträning/sång. Hon är jämt lika glad, engagerad och kunnig. Ser alltid fram emot nästa lektion.

Sångpedagog Maria Kellström
Per Albin Hanssons väg 32
214 32 Malmö

Maria Voice Studio - Sånglektioner hos Sångpedagog Maria Kellström

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Sångpedagog Maria Kellström

Highlights