Seniorkör för nybörjare

Sångpedagog Maria Kellström
Malmö
13 Sammankomster
1 375 SEK Momsfri

Video

Beskrivning

Seniorkör för nybörjare - seniorkurs i Malmö - Nu även i Seniorkör PLUS

Är du senior och vill sjunga i kör? Seniorkören för nybörjare kräver inga förkunskaper. 

I seniorkören får du ett generellt fokus på hur rösten fungerar men det handlar i första hand om att sjunga mycket tillsammans. Fokuset är att våga sjunga och få rösten att bära. Med glädje.

Det blir visor och sånger som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med radion på lite högre volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Vid terminsslut anordnar MVS en fartfylld konsert som, ifall ni är redo, seniorkören medverkar i tillsammans med alla-kan-sjunga och solister.

Seniorkör PLUS

För dig som vill sjunga lite längre en en timme finns nu alternativet Seniorkör PLUS som istället för 60 min är 90 minuter. Dvs ett tillägg på 30 min för de som vill stanna kvar längre. Det är alltså samma kördeltagare men de som väljer PLUS får en halvtimme till. Detta alternativ kostar 1350 kr

Kursinnehåll:

  • Röstvård
  • Öka registeromfång
  • Interpretation
  • Gehör
  • Timing
  • Sceniskt uttryck
  • Självkänsla

Målgrupp

Passar dig som tycker det är underbart att sjunga men inte vågar, sjunger i smyg, som drömt om att vara med i en kör eller som bestämt dig för att äntligen våga öppna munnen och höja din stämma när nästa allsångshäfte dukas fram. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga. 

Kostnader

Seniorkören 60 min kostar 1100 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

Betalning sker genom ett klippkort som du aktiverar första gången du medverkar och gäller över två terminer. Det går också att betala per gång men det blir lite dyrare.

Seniorkör PLUS 90 min kostar 1350 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

PS När du gör en intresseanmälan får du också en kort sånglektion med vårat nyhetsbrev "Lilla sångskolan". Förutom lektioner i både sång och tal även uppdaterar "Lilla sångskolan" dig även om kursstarter, konserter och liknande. DS

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Seniorkör för nybörjare. Det är gratis och inte bindande!

Sångpedagog Maria Kellström

Maria Voice Studio - Sånglektioner hos Sångpedagog Maria Kellström

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Sångpedagog Maria Kellström

Kontaktuppgifter till Sångpedagog Maria Kellström

Sångpedagog Maria Kellström

Per Albin Hanssons väg 32
214 32 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Det finns inga recensioner för Seniorkör för nybörjare
Intresseanmälan

För att få mer information om Seniorkör för nybörjare, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information