Seniorkör för nybörjare

Längd
13 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kommer VT 2024 se detaljer
Längd
13 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Kommer VT 2024 se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Seniorkör för nybörjare

Seniorkör för nybörjare - seniorkurs i Malmö - Nu även i Seniorkör PLUS

Är du senior och vill sjunga i kör? Seniorkören för nybörjare kräver inga förkunskaper. 

I seniorkören får du ett generellt fokus på hur rösten fungerar men det handlar i första hand om att sjunga mycket tillsammans. Fokuset är att våga sjunga och få rösten att bära. Med glädje.

Det blir visor och sånger som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med radion på lite högre volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Vid terminsslut anordnar MVS en fartfylld konsert som, ifall ni är redo, seniorkören medverkar i tillsammans med alla-kan-sjunga och solister.

Seniorkör PLUS

För dig som vill sjunga lite längre en en timme finns nu alternativet Seniorkör PLUS som istället för 60 min är 90 minuter. Dvs ett tillägg på 30 min för de som vill stanna kvar längre. Det är alltså samma kördeltagare men de som väljer PLUS får en halvtimme till. Detta alternativ kostar 1350 kr

Kursinnehåll:

  • Röstvård
  • Öka registeromfång
  • Interpretation
  • Gehör
  • Timing
  • Sceniskt uttryck
  • Självkänsla

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Kommer VT 2024

  • Aktivitet
  • Malmö

Målgrupp

Passar dig som tycker det är underbart att sjunga men inte vågar, sjunger i smyg, som drömt om att vara med i en kör eller som bestämt dig för att äntligen våga öppna munnen och höja din stämma när nästa allsångshäfte dukas fram. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga. 

Video

Kostnader

Seniorkören 60 min kostar 1100 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

Betalning sker genom ett klippkort som du aktiverar första gången du medverkar och gäller över två terminer. Det går också att betala per gång men det blir lite dyrare.

Seniorkör PLUS 90 min kostar 1350 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

PS När du gör en intresseanmälan får du också en kort sånglektion med vårat nyhetsbrev "Lilla sångskolan". Förutom lektioner i både sång och tal även uppdaterar "Lilla sångskolan" dig även om kursstarter, konserter och liknande. DS

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Seniorkör för nybörjare. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner
Skriv en recension
5/5
Fredrik
27 mar 2017

Hej Maria. Jag är supernöjd med hjälpen jag fått av dig. Jag har vuxit enormt som sångare. Vi syns med all sannolikhet igen Mvh Fredrik Bergvall

5/5
Maud Skanse
23 feb 2017

Det är roligt att sjunga, och man mår bra av att ha varit där. Det är bra låtar, och arrangemangen blir en rolig utmaning. Marias entusiasm, glädje och energi smittar av sig.

5/5
Inger Jeppsson
26 dec 2016

Kursen får betyg 5 av mig och med glada och hjärtliga Maria som ledare är det som en vitamininjektion för både kropp och själ och jag kan varmt rekommendera Maria voice studio.

Sångpedagog Maria Kellström
Per Albin Hanssons väg 32
214 32 Malmö

Maria Voice Studio - Sånglektioner hos Sångpedagog Maria Kellström

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Sångpedagog Maria Kellström

Highlights