Visa aktivitet.se som: Mobil

Archipelago Race - RIB

Sjövillan Skärgård
Stockholm
varierande
Vid förfrågan.

Info om Archipelago Race - RIB

Archipelago Race - Poängjakt med RIB-båtar

PoängjaktDenna lagaktivitet är en fartfylld poängjakt med RIB-båtar där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Uppdragen är en kombination av allt från frågor som skall besvaras via gruppens mobiltelefon, navigationsuppdrag med RIB-båten till positioner i skärgården där uppgifter skall lösas i grupp samt lite större, mer spektakulära aktiviteter med möjligheter till högre poäng. Den grupp som är bäst på att prioritera och skapa en positiv, kreativ gruppdynamik brukar ro hem segern.

Vi delar upp gästerna om grupper av 10 deltagare som har en RIB-båt med två förare och en portfölj fylld med kartor, mobiltelefon och 2 x Com-radio ombord. På varje större uppdrag kommer två grupper (båtar) att dirigeras dit samtidigt för att tävla inbördes, även om resultatet för varje grupp läggs till deras totala, individuella resultat. Spelledaren kan övervaka alla båtar/lag, skicka ut resultat och närsomhelst ändra direktiv eller tillföra nya via ett sms i gruppens mobil.

När slutsignalen går skall alla befinna sig vid målgången – för den som är sen blir det poängavdrag. Nu väntar en ordentlig "Afterplay" med tillbehör medan tävlingsledningen räknar samman resultaten som presenteras vid prisutdelningen.

Aktiviteten tar mellan 3-4 timmar och ofta är det trevligt att stoppa spelet under en halvtimme för en gemensam paus ute i skärgården där det serveras lite energirika tillskott – det brukar behövas!

Välkomna med på en fartfylld aktivitet!

Målgrupp

Företag.

Kostnader

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Sjövillan Skärgård

Sjövillan aktiviteter företagsevent

Sjövillan - skärgårdsevenemang

På Sjövillan har det genomförts företagsarrangemang i mer än tjugo år. Vad som skiljer Sjövillans arrangemang då och nu är vårt förfogande. Nu har vi tillgång till snabbt gående RIB-båtar och trimaraner. Allt för att du ska få uppleva så...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Sjövillan Skärgård

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Archipelago Race - RIB. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Sjövillan Skärgård

Sjövillan Skärgård

Örlogsvägen 1
111 49 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjovillan.se Gå till arrangörens hemsida

Intresseanmälan

För att få mer information om Archipelago Race - RIB, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Archipelago Race - RIB
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter